• 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
Jacket - специалист
За такъв ли става въпрос? Аз бях с такъв досега но заради размерът му не можеше да се монтира на добро място и за това го замених с електронен с външен датчик и засега съм много доволен - http://www.napravisam.bg/forum/viewtopi ... 278#194278
extim69 - специалист
може ли , да се вкара ел. нагревател ,да подържа температура на водата за през нощта ,примерно на 40гр.,системата е около 60л.
за печка с водна риза и няколко радиатора става въпрос,ако някои го е правил може ли да даде някои съвет
2v6 - майстор
extim69 написа:
може ли , да се вкара ел. нагревател ,да подържа температура на водата за през нощта ,примерно на 40гр.,системата е около 60л.
за печка с водна риза и няколко радиатора става въпрос,ако някои го е правил може ли да даде някои съвет
Може.
Автоматично ли искаш или ръчно?
Когато работи електрическия нагревател е хубаво е да се спира водата през камината (с "байпас"). В противен случай част от топлината ще излиза през комина :!:
kuuuuuul - майстор
Аз в момента правя точно това но вместо нагревател ще ползвам климатик/въздух-вода/ остана ми да намеря някой да ми допълни климатика/разчитах на Ванко но той ме изостави/ :cry: :cry:
Последна промяна от kuuuuuul на ср ное 04, 2009 11:59 am, променено общо 1 път.
filmatoplo - майстор
Термостата е подобен на този , много е точен вътре в кутийката има + - за настройка на хистеризиса.
filmatoplo - майстор
Днес купих 2 броя такива термостати на Еммети пише -В 2000 .
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12

Тема "ПОМОГНЕТЕ" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: