• 1
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 31
Ако сте ремонтирали нещо в дома си. Качете тук вашите снимки. Преди - След
Fortune - специалист
С каква програма работиш проекта? V-ray?
Стъклокерамиката, готова миксирана ли ще бъде? Ако може дай снимка или линк.

На Мартинели Варна, в шоурума бяха изпълнили със стъклокерамика две душкабини, като и мивките, бяха лети със заоблени форми и също с керамика - страхотни! Едната беше с преобадаващо тъмно кафяво, а другата deep purple, демек патладжан. :) Действително по-добре изглеждат тъмните прозрачни плочици с жилчици, но колкото по-тъмни са, са и по скъпи, съответно и ако са повече в микса, цената е по-голяма.
Galy - специалист
Точно за керамиката на Мартинели говорим. Останах доста очуден, дадоха цена 90лв. за квадрат за керамиката, точно тази която е в душкабините-тъмната. Имат дори и на склад. Незнам, може би е добро китайско производство, но в случая за мен няма никакво значение. Харесва ми и като качество и като визия. Остава утре да видим с дизайнерите и ако и те кажат да, поръчваме. :) За програмата за проекта...незнам, не разбирам ;) Fortune, дай съвет за барисол-а или за нещо, което достойно би могло да го замести. Дизайнерите ме успокояват, че ПВЦ лак ще стои добре, а за да реваншираме че няма да е с барисол, да сложим една хубава глава на ТЕКА за rain че да докараме парите пак толкова хахах ;)
Fortune - специалист
Galy написа:
Точно за керамиката на Мартинели говорим. Останах доста очуден, дадоха цена 90лв. за квадрат за керамиката, точно тази която е в душкабините-тъмната. Имат дори и на склад. Незнам, може би е добро китайско производство, но в случая за мен няма никакво значение. Харесва ми и като качество и като визия. Остава утре да видим с дизайнерите и ако и те кажат да, поръчваме. :) За програмата за проекта...незнам, не разбирам ;) Fortune, дай съвет за барисол-а или за нещо, което достойно би могло да го замести. Дизайнерите ме успокояват, че ПВЦ лак ще стои добре, а за да реваншираме че няма да е с барисол, да сложим една хубава глава на ТЕКА за rain че да докараме парите пак толкова хахах ;)
Попитах за програмата, защото, на едната картинка пишеше, че нещо рендерите....

Мали 90 лева, за първи път като я видях, преди 7-8 години ми обадиха 270 евро, за тъмнокафява с метални жилки, за шоурума във Варна говоря. Тази, която показа е малко по-различна, но винаги има разлика между снимка и наживо.

Барисол е куул отвсягъде, но в интерес на истината незнам как се държи в баня. Виждала съм добри ПВЦ-та без фуги, не е зле, особено за тези пари :). Друго, което се сещам, да сложиш бяла мозайка на тавана в душкабината, а другото е бяло стуко венециано лъскаво, ще стои добре и извън кабината. В къща и половина (предаване на П.Пенев по Мсат) едната баня изцяло е в стуко слонова кост, лично много ми хареса. Ходихме на живо да видим къщата, пред мен лисна кана с вода по стените.
Fortune - специалист
Може и с преливане керамиката.
http://www-bg.aquatec-bg.com/?81&02&96620

Мислил ли си пода да не е изцяло стъклокерамика? Незнам дали е от рендера, но нещо там, като че ли не се получава.
pipbel - майстор
Pipbel, сигурен ли си за ватата? Не е шпакловано все още, но ако си прав, това значи че трябва да сваля 100 квадрата картон от тавана...
Да сигурен съм. Сори
Единствено изключение е ако има накъде нагоре да ти се осушава ватата (което силно ме съмнява че е твоя случай)

Все пак изчакай какво ще каже и 8180, той е мн. добър в тази област, но след като не е шпакловано - личното ми мнение е - сваляй :cry:
Или поне го направи шахматно и се опитай да подпъхнеш найлон навсякъде докъдето стигаш.
Galy - специалист
Би ли разгърнал малко темата? Защо е сигурно че ще се появи мухъл? Сега като се замисля...имам поне 10 приятели с картон и вата. Никой от тях не е ползвал вата с фолио или найлон. Няма проблем с мухал.
pipbel - майстор
Би ли разгърнал малко темата?
Нямам време да разгръщам теми,особено такива които са вече многократно обсъждани
Позарови се малко и разгледай по-детайлно раздела саниране
Fortune - специалист
Galy написа:
...
Някакво развитие?
Galy - специалист
Шпакловаме :)
Чакам майсторите за банята. Ще вземем мозайката от Мартинели, хареса ни. През това време затвърдихме ламината във всекидневната и кухнята, имаме утвърдена и кухнята с подробности. Действаме ;)
Fortune - специалист
Galy написа:
Шпакловаме :)
Чакам майсторите за банята. Ще вземем мозайката от Мартинели, хареса ни. През това време затвърдихме ламината във всекидневната и кухнята, имаме утвърдена и кухнята с подробности. Действаме ;)
Успех, ше чакаме снимки :)
  • 1
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 31

Тема "Ремонт, който продължава...дълго :)" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: