• 1
  • 2
От мобилни телефони до цифрови камери
pavelari - майстор
Търся безконтактни превключватели с оперативно напрежение 220-240VAC. Товара e на 220-240VAC с ток до 20А.
pavelari - майстор
Работил ли си с тях до сега.
ELEMENTAL - специалист
По принцип монолитни "твърдотелни" релета не използвам (заради безобразно висока им цена).Правя си ги реленцата с дискретни елементи (оптрон (с изх. триак) + 3 резистора + мощен триак).Излиза ми в пъти по-евтино.Ако искаш мога да ти я дам схемата.
Милен - майстор
Покажи я схемата може да свърши на някой работа.
sax - помощник
"Работил ли си с тях до сега."

аз съм поръчвал от тях всичко беше точно(тяхната сума+доставката-за софия мисля беше около 6лв. за 5-6 транзистора и 5 мощни диода)
ELEMENTAL - специалист
:arrow:

Прикачен файл

ScreenHunter_01 Nov. 06 19.37.gif
Управляващо напрежение -> 7-24V
Макс. ток на комутация -> 25А (може и по-голям при използване на по-мощен триак)
ScreenHunter_01 Nov. 06 19.37.gif (9.02 KиБ) Видяна 5654 пъти
pavelari - майстор
трябва ми за специални клиенти. Цената 45-50 е ниска - но само ако изкара по 5-6 години поне. иначе ще е скъпо и то много скъпо.
Колкото до поенето на схеми работата е ясна. Тук говорим за компактна и изпитана схема - като тази,която виждам на картинките. Ако някой ги е ползвал повече от 2-3 години ще е добре да каже отзиви. Говоря за релетата от линка.
А какво ще кажете за пловдивските?
stefan_gb - специалист
Монтирал съм подобни не от тази марка, включват нагреватели и нямам проблеми повече от 6 години . Имам омронско в момента но е 10А .....
pavelari - майстор
От къде купуваш Omron.
Консуматора може да се нарече нагревател
  • 1
  • 2

Тема "Релета солид стейт" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: