Ако незнаете къде да постнете въпрос или мнение, тука е мястото.
kons - напреднал
moimoimoi написа:
е за какво ползвате за пробиване перфоратор като сте изключили удъра :? :lol: ми то все едно обикновенна дрелка ве момци
Е стига пък ти, казаха ти един пост по-надолу - като го сложиш да вибрира и пука плочката, а пък иначе ползвам перфоратор, защото нямам друга бормашина, а пък и дори да имах, знам че перфоратора ще издържи в повечето случай повече дуращина, отколкото бормашината ;-)
Spokoiniq - майстор
moimoimoi написа:
е за какво ползвате за пробиване перфоратор като сте изключили удъра :? :lol: ми то все едно обикновенна дрелка ве момци
Другово основно е че перфоратора върти мощно с бавни обороти, повечето дрелки-не, собствената му тежест също помага ако отвора е в пода.
karamundi - специалист
само боркорона за да не се чупи нищо и става бързо стига с тия перфоратори
Spokoiniq - майстор
Имах предвид короната да я върти перфоратор, а не дрелка.
karamundi - специалист
боркороната и трябват обороти за да може да пробие аз я слагам на флекса и става за секунди
laki1968 - специалист
мноого ще ми е интерсно да видя как боркорона се слага на флекс и още повече как пробиваш дупка с тва изобретение....дупка в плочка се прави на бавни обороти с диамантена корона-като мн.трябва да се внимава да се държи под прав ъгъл щот като захапе плочката си е еб... майката,като поведе може да се дигнат оборотите
karamundi - специалист
така пробивам вече 6-7 години и никакви проблеми било мрамор гранит или квото и да е
dito - специалист
Като ми монтираха вратата, също пробиха гранитогреса с боркорона, сложена на флекса.
mladkal - майстор
боркорона сложена на флекса - те тва чудо искам да го вида! :?
sanders - специалист
dito написа:
Като ми монтираха вратата, също пробиха гранитогреса с боркорона, сложена на флекса.
Това е почти като да режеш дърво с шлайф. Оборотите са прекалено високи в случая пак може да си отвориш беля на главата.

Тема "Пробиване на гранитогрес" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: