• 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 534
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
bili&steki - специалист
ахам....сещам се на коя фирма са пелетите... :)
deyanyovkov - специалист
Изгорих "негорящите" пелети:), днес отивам да взема за проба и от едно силно препоръчано ми място, защото е време да се ориентирам и заредя поне тон, два. Баумакс продължават да са нередовни в доставките и смятам да ги отсвиря:)
deyanyovkov - специалист
Е най-накрая си намерих пелетите - днес отивам да заръчвам един тон:)
Горят си, не правят подкови - не миришат:)
Ако някой го интересува, да ми пише на лична за да не излезе като реклама.
filmatoplo - майстор
Колко струва тон пелети и колко време ще караш с него :? Тези пелети има ли ги към Бургас тоест фирмата дали има дистрибуция насам .Пък и да я пишеш щом ми трябва не е реклама ами помощ .
deyanyovkov - специалист
Ами не знам дали имат представител в Бургас, но ще проверя и ще ти кажа. А ти защо не ползваш айтоските пелети? Там мога да ти дам директен контакт.
filmatoplo написа:
Колко струва тон пелети и колко време ще караш с него :? Тези пелети има ли ги към Бургас тоест фирмата дали има дистрибуция насам .Пък и да я пишеш щом ми трябва не е реклама ами помощ .
bili&steki - специалист
filmatoplo, ти нали беше на камина на дърва бре...защо са ти пелети? :)
filmatoplo - майстор
Ако мога да намаля хамалогията за същите пари - 8 кубика дърва са 4-6 тона .Ако килокалориите на 2 тона пелети се равняват на 4-6 тона дърва значи минавам на пелети .По малко обем материал на склад - а и Странджата няма да е вечна .За съотношението може да греша - ама ти каза 2 тона с артък за сезона . :) 60 квадрата е моята площ .
bili&steki - специалист
като гледам разхода по клиенти грубо пресметнато 1-1,30 лв на квадратен метър на месец средно за сезона..(при къщи с добра изолация..ама това е за обекти средно 300 кв.м)
Последна промяна от bili&steki на пон ное 16, 2009 3:48 pm, променено общо 1 път.
syncho - майстор
а на кръгъл месец колко ли ще е... за пирамидален не ми се мисли :lol:

bili мда г/д и аз такива наблюдения имам :)
bili&steki - специалист
хахахаха...как съм го написал...сега ще го редактирам :)
  • 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 534

Тема "Котел на пелети?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: