Почерпете информация и ценни съвети от темите за окачени тавани или разгледайте
изпълнители за окачени тавани и сравенете оферти и цени за вашия предстоящ проект
Здравейте, казвам се Димитър Димитров и от извстно време следя форума на "Направи си сам". Идеито които хората обменят тук са много полезни, а съветите на професионалистите са пезценни. Без повече голословия, искам да потърся съвет от вас. Заел съм се да правя един окачен таван от гипсокартон, чиято единствена функция е да ми "държи" осветлението и да го разпредели на по голяма площ. Ето проекта и въпроса ми: "Правилна ли е последователноста на монтажа" ? Не ми е за пръв път да монтирам гипсокартон, но от последният минаха 10 години и не съм сигурен дали си спомням добре, кое след кое следва.
Благодаря ви предварително !

Прикачен файл

2.gif
последователноста, според мен
2.gif (248.27 KиБ) Видяна 4193 пъти

Прикачен файл

livingroom_lights.gif
идеен проект
livingroom_lights.gif (126.51 KиБ) Видяна 4193 пъти
ArturDent - Почти Безобиден
Немога да ти помогна със последователността, но за мен представлява голям интрес софтуера скойто си направил проекта и анимацията.

Ползвай ЛС, цапаш хубавия таван .

Takezo Sensey
Използвал съм 3DS Max 9 и Photoshot (за "gif" анимацията)
Spaidy - специалист
Така както е на анимацията е правилната последователност. :wink:
Много си добър с 3DS max-а, браво! :)
Spaidy написа:
Така както е на анимацията е правилната последователност. :wink:
Много си добър с 3DS max-а, браво! :)
Мерси за отговора "Spaidy" ! :)
А за "Max"-a , не съм чак толкова добър, но гледам да се справям. "Rend"-ването определено не ми е силата. :)
freshenero - специалист
Само да вметна.Може да намалиш интервала на смяната,за да стане по ясно.Може и други да се вьзползват от идеята :prost:
freshenero написа:
Само да вметна.Може да намалиш интервала на смяната,за да стане по ясно.Може и други да се вьзползват от идеята :prost:
Ето и по-бавен вариант по желание на "freshenero". :)

Прикачен файл

2.gif
2.gif (248.27 KиБ) Видяна 4085 пъти
Spaidy - специалист
gronud ако идеята за таванчето е лично твоя, а не си я видял от никъде, доста добре си го измислил. На мен ми харесва страшно много, дори обмислям да го направя подобно в нас, не точно същото + едно скрито осветление и най - ниската точна от таванчето да е по - голяма, но ще видим в хола ли в стаята ли и въобще ще си харесам ли нещо друго, подобно.
"Spaidy" идеята си е моя, без да претендирам за толкова оригинален дизайн. Естествено вдъхновиха ме 2-3 интериорни решения, но най-важното според мен е баланса във формите и пропорциите. преди да избера точно този вариант отхвърлихме 3-4 други с жена ми. Това е то...

Тема "Молба за съвет" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: