• 1
  • 2
Съвети от майстори за майстори. Полезни проспособления и инструменти.
lipeto - специалист
Значи имам огледала с размер 30x30 като плочка но е огледало :) искам да залепя няколко броя на тавана на гипсокартона:)
въпросът ми е : ще се залепи ли на картона?ако се залепи тажеста няма ли да е голяма и да се отлепят или да се отлепи от тежеста самото велпапе от гипскартона?шпакловам картона и лепя ?със силикон ли ? как е процедурата??? ами като ги лепна те няма да седят докато силикона не стегне :) трябва да ги надисна с нещо докато не се залепят :) ко да правя?тавана няма да е целия облепен само една част от 2 кв.
С лепило ме съмнява, че ще падне. Колко ще издържи картона ... Нямаш ли възможност да сложиш винтове? Огледалото на каква плоскост е ?
iveliks - специалист
значи един начин е да ги залепиш с силикон за огледало и с двойнолепяща лепенка от тънките да залепиш към тавана и докато стегне силикона двойнолепящата лепенка ще държи
lipeto - специалист
sdasd написа:
С лепило ме съмнява, че ще падне. Колко ще издържи картона ... Нямаш ли възможност да сложиш винтове? Огледалото на каква плоскост е ?
огледалото е както стандартните но е размер 30х30 със скосени краища :) ето и снимка на огледалата

Прикачен файл

masa7.jpg
eto takiva sa ogledalata .. kato tezi sy6tite no sa 30x30 razmer
masa7.jpg (75.94 KиБ) Видяна 10259 пъти
simeonov_74 - специалист
Има си специално лепило за огледала. Аз си го взех там където ми рязаха огледалото само че за врата с размери 2.20х0.35 и бях много скептично настроен да не се свлече , но ето че година и половина не е мръднало. Мисля че с него няма да имаш проблеми само че трябва да измислиш как да го закрепиш докато стегне лепилото

Прикачен файл

abcd0009_162.jpg
abcd0009_162.jpg (42.47 KиБ) Видяна 10213 пъти
lipeto - специалист
simeonov_74 написа:
Има си специално лепило за огледала. Аз си го взех там където ми рязаха огледалото само че за врата с размери 2.20х0.35 и бях много скептично настроен да не се свлече , но ето че година и половина не е мръднало. Мисля че с него няма да имаш проблеми само че трябва да измислиш как да го закрепиш докато стегне лепилото
ще хване ли селекона направо на картона??? а силикона какъв е ?
velsi - Почетен майстор
Ще хване. Обикновен, универсален силикон.
freshenero - специалист
Сьс монтажен силикон Момент експрес фикс.Слагаш като на снимката,задьржаш малко и нямаш грижи
rendo - специалист
Слагаш силикона - лепиш огледалото за тавана подпираш с бояджийския телескоп и като стегне айде готово ...
kokitu - специалист
силикона трябва да не е на оцетна основа има силикон за огледала и си лепи идеално и върху фаянс
  • 1
  • 2

Тема "Лепене на огледала на таван от гипскартон???" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: