• 1
  • 2
Ел. инструментите. Консумативи.
zillius - специалист
Търсих ,но не намерих нищо с търсачката,затова ще питам директно знаещите.Интересуваме може ли да ми дадете линкове или пък адреси на чужди сайтове,от които може да си пазарувам ел. инструменти и които изпращат и до България.Благодаря на отзовалите се предварително! :)
LZ - специалист
www.amazon.com
www.amazon.co.uk
www.amazon.de

В който и да е онлайн магазин можеш да провериш/попиташ дали пращат до България. Доста от тях го правят.
velsi - Почетен майстор
Amazon не изпраща до България. Знам го от опит.
LZ - специалист
velsi написа:
Amazon не изпраща до България. Знам го от опит.
И аз от опит (многократен) знам, че изпращат. Не всички, които продават през амазон пращат но много от тях пращат
Милен - майстор
Струва ли си упражнението, колко ще бъдат транспортите разходи и няма ли да е по изгодно да се купи тук, като се огледат всичките страни на въпроса. Как стои въпроса с гаранционното обслужване и евентуални рекламации.
naB4o - специалист
Транспорта зависи от вида стока, и от доставчика. от ebay.com има и продавачи, който доставят безплатно. Ще ти дам 1 сайт, който ползвах преди 3 години, той е "comparison" и сравнява цените на повечето сайтове за покупко продажба www.calibex.com но беше само за САЩ.
panalov - специалист
Вече има и по лесен начин за доставка на стоки от UK
http://onlineshoppinguk.econt.com/
Докарах го като реклама , но по скоро е за да се знае защото това е нова услуга.
dragozow - майстор
Милен написа:
Струва ли си упражнението, колко ще бъдат транспортите разходи и няма ли да е по изгодно да се купи тук, като се огледат всичките страни на въпроса. Как стои въпроса с гаранционното обслужване и евентуални рекламации.
В някои случаи да. В повечето не заради гаранцията.
zillius - специалист
Благодаря на всички отзовали се.Аз си мисля,че ако пазарува човек от Англия,понеже е част от ЕС,няма да има проблем с гаранцията.
  • 1
  • 2

Тема "Сайтове за пазаруване на инструменти!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: