• 1
  • 2
Ел. инструментите. Консумативи.
LZ - специалист
Аз съм си купил доста инструменти поне на половин цена по този начин. Тъй като не ги използвам кой знае колко много, с гаранции никога не ми се е налагало да се занимавам. Ще каже някой, че като не ги използвам често не си струва да купувам професионални инструменти, но аз държа като ми дотрябва инструмент той да е качествен и да се работи лесно и удобно с него.
zillius - специалист
А от гореспоменатите сайтове ли си пазаруваш,или си ги пазиш в тайна? :-D
LZ - специалист
zillius написа:
А от гореспоменатите сайтове ли си пазаруваш,или си ги пазиш в тайна? :-D
Да, и от тях съм пазарувал. Иначе нямаше да ги споменавам и да пускам не подтвърдена информация. Също пазарувам по някога и от eBay (акаунта ми там е от 1999). Изобщо когато ми трябва нещо, често го търся в нет-а.
Много полезна тема. Влизам чат-пат в разни сайтове за парфюмерия и козметика и оставам с впечатлението, че дамите доста по-добре се ориентират във възможностите за евтини доставки от чужбина, организират се за комбинирани доставки и т.н.
Сега по същество: служителят от Сити Експрес, с когото работим, също ми предложи вариант преди два месеца вариант за доставка на стока от ЕС. По груба сметка доставката излизаше не повече от 30-40 лв. за електроинструмент, ако не ме е подвел с цел зарибяване. Обещавам да го попитам за детайли следващата седмица. :)
griffin - майстор
http://www.axminster.co.uk
тия тикви пращат до БГ за европа за пратки до 2 кг мисля че беше 5 паунда шипинга, за по големи неща нямам спомен ама за сравнение мисля че си бях харесал електрожен който доставката му беше към 40 паунда :) има много интересни неща които тук или не съм срещал или не знам къде може да се напазарят, огледай се имат от време на време някакви промоции на иструменти които са позастояли които са си жива далавера, лятото по спомен имаше пистолет за топъл въздух на девалт за 60-на лв без доставката :-)
"Сити експрес" са партньори на DPD http://www.dpd.com/bg/.
Доставката на пакет до 31,5 кг. и 175 см от Великобритания, ако е на фирма, излиза 58,80 лв. + 1 лв. такса.
Само че госпожата в регионалния офис явно не беше проигравала варианта с доставка от търговеца до техен офис във Великобритания и изпращане на клиент в България.
Другият вариант - да отидат да го вземат от самия търговец естествено ще струва някой лев отгоре. На сайта има ценова листа и алгоритъм за пресмятане на таксата.
  • 1
  • 2

Тема "Сайтове за пазаруване на инструменти!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: