Според мен всичко това, което показвате са просто рисунки. И мащаба въобще не е верен. Ако го гледаме в реални размери (които към момента нямаме освен общата квадратура) е невъзможно или нелогично да се прави втора стая. Защото това, което ribnikolaevi е нарисувал е стая с приблизителна дължина 170-200см. и широчина 200-220 см. Аз не виждам какво може да живее в нея освен куче. И по-точно не виждам защо е нужно някой да си причинява това, при положение, че може да остави така нещата и да живее в достатъчно широк хол. Последното също е под въпрос защото размерите са много, много малки и при положение, че нито в коридора, нито в спалнята има място за шкафове и гардероби, то всички шкафове на апартаманта трябва да са в дневната, което от своя страна я прави страшно малка, дори без да бъде преграждана, еле пък ако се направи втора спалня. Просто за мен при тази квадратура е мишън импосибъл да се направи тристаен.
аз такъв апартамент, дето 1/3 му е тераса, никога няма да погледна, да ме прощават архитектите, ако идеята ми ще е да се усвоява
това с усвояването е една грозна порочна практика, която само в нашенско съществува
ако ще и на 1/3та от цената да го дават
а като гледам и другите апартаменти - то това бетер килийките в Токио
и ще ми пишат 68 квадрата, тяхната кожа (да не кажа нещо по-грубо)
наистина, чудесна ергенска квартира, с голямо място за пушене по купони, за човек който има 2 тениски и 2 чифта чорапи, защото и за 1 шкаф няма място, освен ако не си го изнесе на терасата
извинявам се на собственика на тази кутийка, не му знам подбудите да се сдобие с това, но... ако има вариант да го даде под наем и да си вземе по-нормално нещо
п.п. правя 1 година, откакто зае*х новото строителство и си купихме реални квадрати жилищна площ