Най - вълнуващия въпрос зимно време.
ruzel - специалист
:? Здравейте отново съм с въпрос към знаещите:) Каккъв климатик да избера
предлагат ми фуджицо 12-ка, дайкин, дженерал....нищо не отбирам
filmatoplo - майстор
Гледай оригинал Японски . :) работещ под минус 15 гр .
pac_ - специалист
Най-важното е- за колко квадрата Ти трябва?Дай малко инфо?Трябва да знаеш за какво ще го ползваш!За отопление,за охлаждане или за двете?Зависи с колко пари разполагаш?Ако не Си ограничен от бюджет,който и да вземеш ,няма да сбъркаш.И "Дайкин" ,Дженерал" , "Фуджицу"-ще свършат работа!Ако Си с "ограничен бюджет",тогава пиши и ще помислим заедно с колегите. :?
pac_ - специалист
filmatoplo написа:
Гледай оригинал Японски . :) работещ под минус 15 гр .
Има една такава рекламна брошура за климатици"Chofu"-"оригинални,японски",работещи от -20 до +45!Пълна глупост и голяма измама(поредната за БГ пазара!),добре поне,че в сайта на производителя пише:-15до +40гр!Ето ориентировъчни цени за: Fudjitsu"-ASY18UA-около 1930лв,"Daikin"-FTYN50F(18-ka)-около1630лв.Въпрос на избор. :thumbs:
А що се отнася до "Made ni Japan"-"Daikin"-Ururu sarara,18-ка струва 4431лв!!! :?
vanko68 - специалист
Не е важно да избереш само климатика,а и фирмата доставчик и фирмата монтажник.По принцип избягвай да пазаруваш от големите Технота и да ползваш техните монтажни групи,а търси специализирана фирма за това. Откъде си,че да те насочим по-правилно?
ribnikolaevi - майстор
Би ли казал за София свестни фирми, че и аз се интересувам?
ruzel - специалист
:) помещението ми е 32 квадрата, трети етаж последен, тавана е от гипсокартон и вата, покрива на къщата е с битумни карамиди. къщата е от тухли и е изолирана със 5см стереопор има пвц дограма и е за отопление през целия сезон :?
Последна промяна от ruzel на съб ное 14, 2009 7:14 pm, променено общо 1 път.
pipbel - майстор
е сори, ама с представена неадекватна информация едва ли ще получиш адекватен съвет.
Дай си малко зор поне да видиш в другите теми каква информация се изисква.
А има и фотоапарати....
ruzel - специалист
:) благодаря на всички, спрях се на според мен, най-удачното Климатици
Fujitsu General
Модел: ASYA 12LG :) , дано да е добър избора ми
14-ка е добре, ма нещо и цената ми е повечко за джоба

Тема "какъв климатик" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: