• 1
  • 2
Водни помпи, хидровори, ВИК, канали зация и др.
LazarGanev - "Велик майстор"
Според мен това са сметки на дребно. По-важното е да се разберете и да направите инвестицията, отколкото да се карате кой колко пари да НЕ даде. Ако се замисли човек ако е в къща - всички разходи трябва да прави сам. Не спорете за глупости ами действайте!
Армагедон - специалист
Аз в момента съм изправен пред същия казус - в момента поставяме гранитогрес на стълбището в къщата, където живеем 6 семейства. Трите апартамента са наполовина по - малки, но разходите се делят по равно. За капак единият от собствениците отказа да се вклучи :| е какво - да спираме???? разпределихме си и неговия дял и работата продължава, съвета ми към теб е да не издребняваш, ако искаш да се свърши работата!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Neno Er - специалист
mitaka_vk написа:
... или че пък покрива е много нависоко за кво да плащам за ремонт.
Въпроса го реших много лесно.
При един хубав дъждец, сложих маркуч на една чешма, изкарах го в коридора и пуснах водата.
И като стигна водата до първия етаж, ама яко, се разтичаха.
Дайте да правим ремонт на покрива. :-D
По някога трябват и по-твърди мерки. :lol:
valerko - специалист
LazarGanev написа:
Според мен това са сметки на дребно. По-важното е да се разберете и да направите инвестицията, отколкото да се карате кой колко пари да НЕ даде. Ако се замисли човек ако е в къща - всички разходи трябва да прави сам. Не спорете за глупости ами действайте!
Въпроса опира до разни бабки дето не може да ги кандърдисаме. Аз съм лесен, не е проблем да платя на апартамент, но дъртите някой им е подшушнал, че трябва на идеални части и толкоз...пък в тази ситуация са прави, че закона е на тяхна страна, а на всичкото отгоре и аз съм заинтересован, щото съм от тия с малките идеални части. Демек навсякъде по различен начин се процедира, до това заключение стигам.
Neno Er - специалист
Валерко,
Явно домоуправителя ви не струва.
При нас аз каквото кажа това е. Но съм убедителен.
За всичко се позовавам на Закона за етажната собственост. На бабите като им кажеш, че така е законно, подвиват "опашки".
Важното е как се тълкува пред общото събрание.
  • 1
  • 2

Тема "При смяна на тръбите във входа как се делят разходите?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: