Работа с гипскартон за напреднали.
Здравейте

Някой може ли да ме насочи къде във Варна има богат избор на декоративни корнизи за таван. Целта за която ми трябват е скриване на релси за вертикални щори. Знам, че правят декоративни от текстил заедно с щорите, но не ми харесаха като изработка през фирмите, които минах.
Видях, че има в Бриколаж и Практикер, но всички бяха с всевъзможни орнаменти и извивки, а аз търся нещо с правоъгълна форма без орнаменти :)
Fortune - специалист
ALFA CORSE написа:
Здравейте

Някой може ли да ме насочи къде във Варна има богат избор на декоративни корнизи за таван. Целта за която ми трябват е скриване на релси за вертикални щори. Знам, че правят декоративни от текстил заедно с щорите, но не ми харесаха като изработка през фирмите, които минах.
Видях, че има в Бриколаж и Практикер, но всички бяха с всевъзможни орнаменти и извивки, а аз търся нещо с правоъгълна форма без орнаменти :)
Пррофили от EPS - лепиш и боядисваш?
В практикер има е пластмасови корнизи, които се слагат челно пред релсата, като лента, има и модели в дървесен цвят.
Fortune написа:
В практикер има е пластмасови корнизи, които се слагат челно пред релсата, като лента, има и модели в дървесен цвят.
Да, това ми трябва. Профили от EPS. Но като гледам в интернет май се и шпакловат преди боядисването.
Видях, че правят и индивидуални поръчки, остава да си намеря някоя фирма от Варна...
Fortune - специалист
ALFA CORSE написа:
Fortune написа:
Да, това ми трябва. Профили от EPS. Но като гледам в интернет май се и шпакловат преди боядисването.
Видях, че правят и индивидуални поръчки, остава да си намеря някоя фирма от Варна...
Няма шпакловка. Има ги например в 501 врати, видях и в един магазин на Баумит на Любен Каравелов точно на ъгъла на градинката с Феликс Каниц.
kiroetuk - специалист
Здрасти колега ако имаш нещо такова предвит аз ги купих от Бриколаж монтирах си ги и сам не е никаква философия

Прикачен файл

korniz.JPG
korniz.JPG (30.08 KиБ) Видяна 7552 пъти

Прикачен файл

kornizi1.JPG
kornizi1.JPG (28.64 KиБ) Видяна 7552 пъти

Тема "Декоративни корнизи за таван (къде във Варна?)" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: