Не попаднах на такава тема, а ми се струва, че е интересна за обсъждане.
Ако не съм догледал се извинявам и просто дайте връзката.

Ако не съм догледал се извинявам и просто дайте връзката.

, а ако нещо не е описано както трябва или ти трябва отговор на конкретен въпрос , може да го зададеш във вече започнатата тема!  Надявам се да не си се обидил , а да го приемеш като градивна критика!
  , а ако нещо не е описано както трябва или ти трябва отговор на конкретен въпрос , може да го зададеш във вече започнатата тема!  Надявам се да не си се обидил , а да го приемеш като градивна критика!  куп други неща за строителството, което в интерес на истината не ми е силна страна поне откъм практическо изпълнение.
 куп други неща за строителството, което в интерес на истината не ми е силна страна поне откъм практическо изпълнение. ) и има една къса към 1,20 граничеща с коридора -там е била вратата на килера.  Тази същата замислям да стане от стъклени тухлички за да "пусна"  естествена светлина и в двете посоки от нишата към коридора и обратното. Вратата на СТВ е на ъгъла с тази стеничка и досега само от там към коридора влиза светлина та затова казвам, че светлината ще прониква и в двете посоки през стъклената стена.
 ) и има една къса към 1,20 граничеща с коридора -там е била вратата на килера.  Тази същата замислям да стане от стъклени тухлички за да "пусна"  естествена светлина и в двете посоки от нишата към коридора и обратното. Вратата на СТВ е на ъгъла с тази стеничка и досега само от там към коридора влиза светлина та затова казвам, че светлината ще прониква и в двете посоки през стъклената стена.