• 1
  • 2
Ел. инструментите. Консумативи.
a_nikolov - специалист
Добре, спирам да се притеснявам за пустата му батерия и следвам вашите указания. Сега ми е по леко на душата :angel:
Относно коментара на hygro за "Произведено в Китай" искам да го подкрепя с две ръце. Съгласен съм, че има и качествено производство. Зависи от разработката и вложените материали. Пък и в повечето случай се ползва евтината работна ръка.
Благодаря за съветите :prayer:
laki1968 - специалист
нали са ти дали 2год. гаранция..........изпии му соса за година и бегаи да ти го сменят,аз така направих с един ръчен циркуляр менте-свърши ми сума работа и сдаде багажа,като видяха че не могат да го оправят ми дадоха нов :-D
cakev79 - специалист
Замери елементите на батерията.Подмени които трябва.Обикновенно 3 или 4 елемента и газ
Моят винтоверт е DWT китайски естествено.Батерията му сгъна на 4-тия месец.Понеже е в гаранция 2години се обадих в сервиза и ми отговориха,че повредата в батерията не влиза в гаранцията.Проверих в магазин за цената на една батерия и тя е 35лева.В момента съм си направил поръчка в чужд сайт и очаквам да ми доставят елементи Ni-MH по 1,2v 2000mAh,с което мисля да вдигна и ампеража.Цената им е 18лв.
Щайгаджия - специалист
Дай го този сайт за да направя и аз поръчка.Имам същият проблем
bibiqn - специалист
Имам същата машинка.Батерията не струва и 2 лв.Та питам и аз от къде се поръчват тези батерии.Като механика машинката е добре.Но с нова батерия неможах и 20 видички да завия в гипскартон.За сега ползвам сух акомулатор 12волта 4,5Ah ,но е мн неудобно.
Тук има много неща. www.focalprice.com ПРЕДУПРЕЖДАВАМ!!! Китайски са!
  • 1
  • 2

Тема "Разреждане на батерията на акомулаторен на винтоверт." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: