Мечтата на всяка домакиня
Dimitur - специалист
Здравейте,ако има съфорумци от Варна които се занимават(биха се съгласили да монтират аспиратора срещу заплащане) с монтиране на аспиратори към комини.
искам някой да ми монтира аспиратора и свърже успешно към комина(трябва да се пробие дупка в комина по възможност 120-150мм с подходящ инструмент),аспиратора е следния модел с клапа и др.
Ето линк към модела на аспиратора, http://www.pazaruvai-lesno.bg/index.php ... ts_id=2577
Ако има някой който е от Варна и е навит моля да ми пише на лично как да се свържа с него или да остави телефона си в темата,предварително благодаря на отзовалите се.
pipbel - майстор
Митко, градски, не се излагай бе човек.
Ти нямаш ли чук и секач ?
Виж ако искаш и в шкаф да е вграден е друго нещо, но иначе е фасулска работа, не е за майстори.
Па погледни все пак и заглавието на форума където си попаднал.
ozimen - специалист
И аз ще ти кажа че се излагаш ако го включиш към комина.Освен ако не си в къща. :-D
zdux - специалист
стига бе,аз го вързах с гофрирана траба и розетка като за комин....ништо сложно............
axor - напреднал
Никога не свързвайте аспиратор към комина, ако живеете в блок! За аспиратора си има удушник.
solo5 - майстор
axor написа:
удушник.
отдушник
zdux - специалист
za k16ta minava...osobenno ako komina ne se polzva...........znam znam 4e e latinica....precaka se kompa :? v razrabotka e :wink:

Тема "Варна,съвет за стенен аспиратор и свързването му към комина!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: