• 1
  • 2
Проявете вашата изобретателност.
Emerald - модератор
Тези купички от налепени копчета струват от 45 до 95 дол. в зависимост от размера.
С малко лепило и доза търпение може да имате подобни доста по-евтино. :wink:

Изображение
bisplus - специалист
Не е лошо като идея даже бих казал доста оригинално и нестандартно, но според мен освен нервички трябва да имаш и доста свободно време! :-D :-D
ida - специалист
Ооо, страхотни са! Изглеждат като дантелени.
Emerald - модератор
Да, наистина изглеждат като дантела.

Мисля, че не се лепят сложно. Аз си го представих, че копчетата се редят във вече съществуваща купа или плато. Може да се намаже с малко вазелин за да се предпази евентуално от лепилото. И започвайки от центъра лепим всяко копче с две капчици лепило към предишния слой.

Аз лично смятам да опитам веднага щом открия подходящи копчета. :-D
Стефан - майстор
Извинявам се, но аз винаги изхождам от практическата страна. Въпросната купичка използва ли се за поставяне в нея на разни неща, или е само декоративна?
Emerald - модератор
Стефан написа:
Извинявам се, но аз винаги изхождам от практическата страна. Въпросната купичка използва ли се за поставяне в нея на разни неща, или е само декоративна?
Разбира се. Какво те притеснява да използваш за разни неща? Моята купичка от вестници активно се използва, та какво остава за това.
От дребни джунджурийки в ежедневието, до плодове, ядки и прочее в кухнята... Едно такова плато може да бъде и разкошна поставка за сервиза за хранене примерно. Първото най-голямо е "мат"- как се казва...постелка, второто е поставка за чиниите.

Направо си представих масата сервирана с такъв оригинален "дантелен" сервиз. :-D Само трудно си представям как ще налепя поне четири. :lol:
ida - специалист
Сигурно ако копчетата са седефени, ще станат още по-шик. Едно време юрганите са се правели със седефени копчета, ще взема да преровя тавана :lol:
Emerald - модератор
ida написа:
Сигурно ако копчетата са седефени, ще станат още по-шик. Едно време юрганите са се правели със седефени копчета, ще взема да преровя тавана :lol:
Да, определено. Само трябва да са мънички като на сниката и да са еднакви. :roll: Такова количество еднакви копчета се съмнявам да намериш по тавана, но се продават какви ли не...
Аз да ти кажа, колкото повече я гледам тази снимка, толкова повече се "разболявам". :-D Идва ми да хукна към кинкалерията. :lol:
Представи си тази дантела на тъмна контрастна покривка и с по-тъмен сервиз така че да изпъкне бялото! :roll: :roll:
ida - специалист
Дааа, добре биха изглеждали :) Аз ги асоциирам и с бонбони Рафаело :lol: Не знам защо, нямат нищо общо...
ida - специалист
Като продължение на темата с копчетата :-D Нещо не толкова практично, само декоративно

Прикачен файл

260452536_3b2e389f81.jpg
260452536_3b2e389f81.jpg (84.01 KиБ) Видяна 13074 пъти

Прикачен файл

312632722_4b1a4e2692.jpg
312632722_4b1a4e2692.jpg (139.24 KиБ) Видяна 13074 пъти

Прикачен файл

321174281_bf736769a1.jpg
321174281_bf736769a1.jpg (145.62 KиБ) Видяна 13074 пъти
  • 1
  • 2

Тема "От копчета" | Включи се в дискусията: