Много интересна и все по-често дискутирана тема.
ArturDent - Почти Безобиден
Напиши какво направи накрая и какъв е резултата. Интересува ме, защото като ме прати жената да поливам цветята, много често водата излиза извън саксиите. Някой път ше забравя да подсуша и мен ше ме гонят.

спам: жената явно го е изхвърлила, без достъп до интернет. :-D
zdux - специалист
това с цветята маи е общо.......досега нямам проблем с ламината......имах колега които се наводни.....оправи се само за около година...остана леко надигнато при снадките....
amw - напреднал
ArturDent написа:
Напиши какво направи накрая и какъв е резултата. Интересува ме, защото като ме прати жената да поливам цветята, много често водата излиза извън саксиите. Някой път ше забравя да подсуша и мен ше ме гонят.

Не забравяй :!:
Монтирал съм хиляди квадрати ламинат и навсякъде съм казвал да се внимава с количеството вода при миене и с поливането на цветята... да но вкъщи ги поливах веднъж и забравих да подсуша.... имам една страхотна бабунка която ми бърка в здравето като я погледна.
desss - специалист
amw написа:
Монтирал съм хиляди квадрати ламинат ...
.... имам една страхотна бабунка която ми бърка в здравето като я погледна.
я да те питам, явно ги разбираш нещата, щом поставяш ламинат - трудно ли е да се смени едно /или 2-3, колкото е необходимо/ парче от ламината? за да се поправи издуто, или както е в моя случай малка дупчица /баща ми изтърва един чук в кухнята и тая дупка колкото 1 стотинка много ме дразни/. при мен е наранено парчето на метър от стената, тоест много ли е трудно да се извади тоя един квадрат ламинат, да се подмени и пак да се нареди?
solo5 - майстор
desss, не е трудно да се смени, ако е последното сложено парче или поне е близко към страната на която е завършено нареждането на ламината
pavkatay - майстор
ArturDent написа:

убила го е :| . няма друго обяснение на отсъствието му, ами да алармираме властите :?
viko01 - специалист
Едно килимче и си готов
mim - специалист
килимчето ще пречи на пода да съхне

време е саксиите да ги изгоните на тераста, ако няма такава - по-добре на стълбището
desss - специалист
solo5 написа:
desss, не е трудно да се смени, ако е последното сложено парче или поне е близко към страната на която е завършено нареждането на ламината
оф ми като не помня от нея стена почна, или на нея завърши реденето... :? аз щото го оставих момчето да си реди и заминах...
ако е близо до стената, от която е започнал реденето няма да стане, така ли?
solo5 - майстор
абе и от двете страни става
колкото по-близо до стената - толкова по-лесно
... разглобява се до парчето, което ще сменяш :roll:

Тема "Жената ще ме изхвърли от нас като види какво сътворих!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: