Cecy - специалист
Здравейте, предстои ми да слагам гипсокартон в жилището.Някой може ли да ме ориентира в цената на труда за тая работа. От Варна съм.
Любо - специалист
zздрасти лятото ми слагаха на тавана 22 лева на метър с вата .цена без боядисването
Любо - специалист
това е цена на труд и материали -краина цена
jameson_2001 - специалист
Тази цена е шпакловано,шлайфано-готово за боядисване така ли ?
Crafty - специалист
По принцип тавани и стени се издават шпакловани и готови за боя, но има колеги, които правят САМО гипсокартона и шпакловката им е отделно. Цена около 25 лв/м2 е нормална за окачен таван с включена изолация (вата). Под 20 лв/м2 вече се прави компромис - или материала е калпав, или майстора умира от глад ... а може и да е "специалист".
Подготви се за 25лв/м2 и се опитай да изврънкаш отстъпка, но пак казвам - под 20лв/м2 не хващай някой да ти го прави - ще съжаляваш, а и поправката ще излезе двойно.
Cecy - специалист
20лв е приемлива цена за мен.Имам и едно друго питане ако може някои да помогне,каква вата за шумо изолация??? Колко дебела и какъв тип минерална ,каменна.....???
Crafty - специалист
Каменна - по-добра - по-скъпа
Минерална - по-евтина

Дебелината зависи от това, каква изолация се опитваш да постигнеш - повече слоеве (по-голяма дебелина) - по-добра изолация.

Тема "каква е цената ?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: