• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 14
Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
lyki - специалист
Един съвет и от мен , наистина съд не ти е нужен (по принцип),но ако имаш възможност направи един малък от пожарогасител разположен така ,че когато при работа заедно със струята въздух компресора изхвърля и малка част от маслото от картера което след изключване на компресора се събира в този съд и само си изтича обратно.
В противен случай при продължителна работа на компресора може да остане с малко масло в картера и да блогира.
Добре е и на смукателната тръбичка да предвидиш по фин филтър.
rettere - специалист
как по-точно ще се върне маслото,от къде - през неподвижното бутало ли.дай малко по-вече инфо-чертежче...
petromaniq - специалист
Буталата не нагнетяват ли в картера ? :wink:
stefan_gb - специалист
Не .... буталата с в горната част на комресора поне на тези комресори които съм отварял.
zdux - специалист
чакаи бе човек....ти колко време ще набиваш до 6 атмосфери????????може би час или два??? с такова си помпя гумите.
пробвах за боядисване не става...... :!:
zdux - специалист
направи сметка че за 20 мин. надувам на малката басеина......чувал за смет го издува за около 5 мин. ...............като нямам работа експерементирам. :razz:
shotik - майстор
Изображение

Изображение

скенера не лови цялата страница на вестника и ги пускам така ,защото са по - големи буквите,отколкото при вертикално положение.
Надявам се да намерите начин да си ги завъртите и разгледате или копирате.

Ако някой модератор може да ги уголеми и завърти ,ще съм му благодарен.
Virtuozo - специалист
Кажи месеца и годината,вестника го знаем :razz: .Обърнах монитора ама буквите не скибам :-D
zdux - специалист
верно бе........монитора......а аз си счупих врата... :? ......като се вгледаш се разчитат.....ама след изчитане на статията си за очен.....
dvdraider - помощник
ниакои може ли да ми помогне
Тьрся схема на свьрзване за хладилен компресор мраз кс 3,2
Последна промяна от dvdraider на пет юли 30, 2010 8:59 pm, променено общо 1 път.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 14

Тема "компресор за въздух от хладилник,как???" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: