Всичко свързано с въздушния поток, който дишаме.
dundurma - специалист
zdux - специалист
трака в дясната част....там кадето му е електрическата част......може ли да е нещо като реле,бубина или знам ли какво??? пониякога няма проблем за около час......но пак се включва заштита....в смисъл мига зелена лампа в средата...без никакъв надпис.
zdux - специалист
3 години отоплява 24квадрата.....не насмогваше ама бива....21 градуса.....замръзваше външното тяло.....преместих го в детската.....12 квадрата,на южна стена.....1 година без забележка....и изведнъж това...а да....и дужа на тласъци...не е равномерно.....иначе на негово място сложих mitsubishi mzs-sv258. няма грешка...родих се.
velev-klima - специалист
Проблема ти е в мотора на вътрешното или разбита втулка на турбината. Само не ми е ясно как с Митсубишито като е 9ка топлиш стая която с 12ка не си можел?
zmeios - специалист
zdux написа:
това.....онова....тъй.....я не знам.....изрИчение.....кво уе.....
Здух, намали малко тревичката поне докато пишеш тук във форума, че е неуважително към останалите участници.
zdux - специалист
какъв е проблема змейо? :cool: .......онзи постояно се размразяваше.....а и този пак е 12-ка.......
zdux - специалист
а това дто казваш,поправимо ли е?// и данеби цената да е по висока от тази на климатика :)
velev-klima - специалист
zdux написа:
какъв е проблема змейо? :cool: .......онзи постояно се размразяваше.....а и този пак е 12-ка.......
Ако става дума за това че са ти продали Митсубишито за 12ка са те поизлъгали. Незнам защо хората се подлъгват така и как до сега не се е намерил някой, дето да се захване с това че втората употреба клими продават климатик 8ца за 12ка ,9ка за 14ка и 12ка за 16ка. Всеки може да намери конвертор на велични в нета и да провери че климатик с обозначението 25 е 2,5кв и че се равнява на 8530.бту.
zdux - специалист
стига бе човек.....не е 2-ра употреба и наш човек от когото го купих.....климатика е над мен.....какво да погледна?.....всичко е на японски ама цифрите са си арабски.....msz-sv258-w.....мамка му не вкарвай човека в беля.... :?
velev-klima - специалист
Климатиците се продават по BTU което разделено на 3,4=кв а може и обратно да се сметне 2500Х3,4=8500бту.
А това е от нета сигнатура вътрешно тяло: MSZ-SV258-W-IN сигнатура външно тяло: MUZ-SV258. ОТДАВАНА МОЩНОСТ: СТУДЕНО: 2,5 (0,7 ~ 3,1) кВт. ТОПЛО: 2,5 (0,7 ~ 4,4) кВт ...
Климатици със сигнатура 35 са 12ка или 12000бту.

Тема "поредния съвет за климатик" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: