Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
pif4o - специалист
moimoimoi написа:

по скоро както по напред беше споменал че имаш земно и ако към трафопоста е лоша нулата и всичкия ток от комшиите ти да се опитва да минава през твоита нула и земно
Аз тва се опитвах да убедя ЕВН че им е лошо земното на трафа :) ама те не та не. Обаче намерих един пич с един много модерен уред, веднъж идва на службата да мери контактите и му казах за кво става дума и се нави да доиде да премери и ако намери нередности ще ми издаде дори протокол с които да мога да имам претенции към ЕВН!!!
John - специалист
Лошото е че,това не е постоянно.Но,ако комшията включва бойлера по това време,всеки път ,просто го засечи.Помоли го ,да го спре замери, и после пак при пуснат замерване/ако е този комшия/Успех.
pif4o - специалист
John написа:
Лошото е че,това не е постоянно.Но,ако комшията включва бойлера по това време,всеки път ,просто го засечи.Помоли го ,да го спре замери, и после пак при пуснат замерване/ако е този комшия/Успех.
Така ще е :) комшията е един така че нема де да бяга, само го дебна да се яви на скаипа и го почвам с експериментите :)
sasooooooooo - "специалист"
Смятам за нередно бойлера да е на щепсел, какъвто и да е той :evil:
pif4o - специалист
sasooooooooo написа:
Смятам за нередно бойлера да е на щепсел, какъвто и да е той :evil:
Може и да е така, не знам. Ама щом го продават с щепсел е редно да го бучна в контакта :) а ако го бях вързал директно при по горните обстоятелства можеше и да се е запалил вече. Пак казвам, бойлера със щепсел или без, вина няма, разбирам ако щепсела грееше при включен боилер Ок няма грижи връзвам го дирекно и си решавам проблема, та тои е едва 2 киловата колкото една ел печка. проблема е някъде другаде и в наи скоро време мисля да го открия, разбира се ще пиша тук какво се е оказало. Като първа мярка ще потърся човека с извънземния уред да замери къде кво що.

Тема "Смяна на стара инсталация?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: