• 1
  • 2
Мечтата на всяка домакиня

GRASS или BLUM ?

14%
GRASS
5
62%
BLUM
23
24%
други
9

Общо гласове: 37

Opes - помощник
sasooooooooo написа:
Човека е само от питащите, дето каквото и да напишеш си знае неговото :lol: Анкетата го доказва :lol:
Това че питам означавали че немога да си кажа мнението,поправиме ако бъркам - нали сме във форум!?!А що се отнася до анкета,ако имаше Ferrari,Lama и в проценти водеха,това значи да си сложа в къщи тенекия ли ?
svetliopi44 - Чирак...
Opes написа:
sasooooooooo написа:
Човека е само от питащите, дето каквото и да напишеш си знае неговото :lol: Анкетата го доказва :lol:
Това че питам означавали че немога да си кажа мнението,поправиме ако бъркам - нали сме във форум!?!А що се отнася до анкета,ако имаше Ferrari,Lama и в проценти водеха,това значи да си сложа в къщи тенекия ли ?

Не,... ама можеше да сложиш ...
Изображение
shadowman - майстор
По принцип грас, блум, хетих, саличе, хефиле са реномирани производители, всеки решава с какво да работи, аз съм избрал, но ако иска клиента мога да му ги направя нещата и със самет или данко ама и кефа го няма.
Последна промяна от shadowman на чет дек 03, 2009 7:31 am, променено общо 1 път.
zmeios - специалист
И аз съм твърде изненадан от липсата на Хефеле. Твърде сериозна марка, с високи но не убийствени цени, добро присъствие на нашия пазар, и я няма в анкетата?

По-горе имаше едно мнение "...другите доста хляб трябва да ядат..." - осветлете ни, моля, колко точно хляб и за какво трябва Хефеле да изядат спрямо Грас, или Блум (по Ваш избор)
shadowman - майстор
zmeios написа:
И аз съм твърде изненадан от липсата на Хефеле. Твърде сериозна марка, с високи но не убийствени цени, добро присъствие на нашия пазар, и я няма в анкетата?

По-горе имаше едно мнение "...другите доста хляб трябва да ядат..." - осветлете ни, моля, колко точно хляб и за какво трябва Хефеле да изядат спрямо Грас, или Блум (по Ваш избор)

Най-вероятно става дума за Star, DTC, Lili, GTV и подобни по-евтини изпълнения с произход Турция и Китай.
root666 - специалист
Здравейте,

а знаете ли къде в Пловдив продават панти Blum CLIP top?
shadowman - майстор
root666 написа:
Здравейте,

а знаете ли къде в Пловдив продават панти Blum CLIP top?

http://www.rali-m.com/, домостроителния комбинат на Скобелева майка, в сайта им има телефона.
  • 1
  • 2

Тема "GRASS или BLUM" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: