Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
fikata - майстор
Абе има всякакви, както ти казва пирона.Поразходи се, виж и си харесай..Може и ключе с глимлама като за кафемашина да сложиш..
..Въпрос на вкус- казала котката и си облизала @@@@
ivok - специалист
Е ти на всички лесни варианти, се цупиш. Ето ти друг - избий нова врата малко по-далече от гардероба и си пусни ключа, където му е мястото. :-D
Милен - майстор
Ако го вгради в гардероба, след някое време като реши да мести гардероба ще пусне тема в дърводелство как да запуши дупката :-D
Johny - майстор
Милен написа:
Ако го вгради в гардероба, след някое време като реши да мести гардероба ще пусне тема в дърводелство как да запуши дупката :-D
Това ме развесели.
:lol: :lol: :lol:
ivok - специалист
И вероятно първият отговор ще е - купи си нов. :-D
PPP - специалист
Смеете се вие, но питах още двама ел. специалисти, които познавам лично и те ми казаха, че е пожароопасно да се вгради в гардероба. :sad: Така че няма да е там, а ще се мисли някакъв бутон за стената.
fikata - майстор
PPP написа:
Смеете се вие, но питах още двама ел. специалисти, които познавам лично и те ми казаха, че е пожароопасно да се вгради в гардероба. :sad: ....
Не се предавай толкова лесно.Няма страшно.Мога да ти направя проект,безплатно за тебе разбира се, за пожароизвестителна и гасителна инсталация в гардероба..И всичко ще бъде законно..
:-D
Милен - майстор
PPP написа:
Смеете се вие, но питах още двама ел. специалисти, които познавам лично и те ми казаха, че е пожароопасно да се вгради в гардероба. :sad: Така че няма да е там, а ще се мисли някакъв бутон за стената.
Ще се сетиш ти че си е опасно :) Освен дървениите които не са такъв проблем, гардероба е пълен с дрехи които са много по лесно запалими.
borko-67 - специалист
Друг вариант:
Има едни ключета,натиснеш светне пак натиснеш гасне.Прилича като на бутон за руски звънец - "гонг".Можеш да го сложиш и на земята и да го включваш и изключваш с настъпване.
Милен - майстор
Защо не го вградиш в касата на вратата за която говориш в първия пост.

Тема "Ключ за осветление" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: