• 1
  • 2
Съвети от майстори за майстори. Полезни проспособления и инструменти.
pif4o - специалист
Одавна се каня и това да направя, ама нещо тея дето ги гледам по практикер и други такива магазини ми изглеждат мнооо афиф, ще стегна нещо яко с него и ша вземе се спраска. Бащата има едно българско от тошово време еиии нема такова куче ама пусто не мога да намеря такива стари здрави и хубави. Другия проблем е че не искам и да е скъпо нещо по евтинко ако може, не е нужно и да е мноо голямо :) тея дето се отварят на 100мм маи ша ми е екстра. Ако някои пък има някое което му се пречка в мазето да свирка. Или даите съвет къде има евтини и хубави :-D Като идея имам да проверя на битака кво стаа и някои закъсал от кризата да е извадил железариите за продан :)
crez - майстор
Пифчо, използвай търсачката скоро коментирахме същия въпрос и имаша доста полезни предложения. Колегата sspoko дава хубав линк ето го:http://sim-99.com/index.htm
pif4o - специалист
Да, тази тема е я четох, ама в сайта няма цени, утре ша се обадя да питам.
LZ - специалист
Разходи се до Битака. Аз по миналата седмица си купих такова българско старо от най-големите.

п.п. Продават се и нови, но цената е солена
Spokoiniq - майстор
Людма, сподели имаше ли избор и какви бяха цените, ориентировъчно?
Последна промяна от Spokoiniq на пет ное 27, 2009 7:56 pm, променено общо 1 път.
LZ - специалист
Това , което взех аз беше от най-големите и цената беше 130 лв., но с малко намаление, че взех от същия човек и още няколко неща та имаше малко пазарлък и отстъпки, абе като на битак :)
Имаше на пазара поне около 4-5 менгемета, но от най-големите беше само това, а на мен точно голями ми трябваше.
shotik - майстор
На Битака има и нови и употребявани, на една от постоянните сергии имаше и ковашко менгеме.
pif4o - специалист
Така на този саит 16КГ каквото търся е 100 кинта, ама то с доставак ша ми легне дявол и половина, искам нещо по тънко :) На битака бях има ама все големи 30см отвор на челюста, не ми трябва чак такова, за цени не ги питах. Ходи ми се и на пазара в пазарджик ама па те по кофти ден не можаха ли да измислят- в сряда е**си, как да отидеш!? тряя си взема болнични :)
Гледам новата брошура на практикер има от така обичаната марка Budget само за 45 кинта ко ша кажете за тая оферта? имаите предвид че няма да кова на него ще се ползва изцяло любителски :) и все пак ще се наложи някои път нещо да се стегне яко та се опасявам тва менгеме за 45 лева да не разполви тогава :)
panalov - специалист
pif4o написа:
Така на този саит 16КГ каквото търся е 100 кинта, ама то с доставак ша ми легне дявол и половина, искам нещо по тънко :)
16 кг от офис до офис на Еконт Експрес ще ти струва 13,20лв

http://www.econt.com/page.php?page=calculator това е калкулатора на Еконт
pif4o - специалист
23.10 колега :) забравил си наложения платеж. Не става въпрос за 10 лева повече или по малко, въпроса е че не мога да го видя на живо какво представлява, така на сляпо никак не обичам да купувам , патил съм си от такива поръчки та сега мерси съм. Де викат хората ръка да види око да пипне :)
  • 1
  • 2

Тема "От къде и какво менгеме да си купя?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: