Най елелментарното беше да си възтановиш оригиналната схема и махнеш контактора който тропа. Тоя диод на радиатор ли е, и как изолира радиатора на диода от радиатора, май станаха много радиатори 

klambrev написа:Има обаче проблем, явно заради това че товари само половината периодМахай диода, докато не са дошли на проверка от енергото защо им е зашумен целият клон на мрежата.
Милен написа:Тоя диод на радиатор ли е, и как изолира радиатора на диода от радиатораБих ти казал, ама първо ти сам се сещаш, и второ ще ме баннат от темата за обидно поведение към останалите участници.
Бих ти казал, ама първо ти сам се сещаш, и второ ще ме баннат от темата за обидно поведение към останалите участници.Защо да те баннат.Аз бих предложил на колегата задал въпроса,да си смени радиатора.Тъй като той не представи дори и схема на свързване,а иска конкретни отговори.
lz1wvm написа:Защо да те баннат.Аз бих предложил на колегата задал въпроса,да си смени радиатора.Сега ще опитам малко конкретни отговори.
klambrev написа:***И ще увеличиш смущенията още.
В крайна сметка поръчах ето това http://dobrikit.net/Regulator5-p-112.html , ще го вържа последователно на реотана и терморегулатора и опитно ще разбера колко % от мощноста ще са ми достатъчни за да работи и почти никога да не се изключва.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: