Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
chapara - майстор
Колега Ицо,защо не минеш през търсачката,толко много е изписано по въпроса.На всички писали по въпроса им е умръзнало да повтарят едно и също.Виж хората до какви успехи са стигнали благодарение на четене:

http://www.napravisam.bg/forum/viewtopic.php?t=21293

Успех и пусни после твоята тема :roll:
svetoslavoff - специалист
Аз сам си лепих плочките, но помня, че майсторът по ВиК(нямах време и това да го уча от а,б) ме пита за нивото, на което да подведе изводите, защото също умувах върху старите или да къртя. Предполагам и при теб това трябва да се отчете като избереш да махаш ли старите плочки или да лепиш върху тях.
mehanika - напреднал
ако са ти здрави старите лепи върху тях но поне на стена заздрави 5 точки и как си сменил тръбите без да къртиш за мен решението цялостно изкъртване ново вик поли пропилен ел инсталация и най вече окачен таван който отваря
Няма проблем да редиш плочките върху старите.Мен лично ми се е случвало десетки пъти да правя така.Не ти трябва фибран.Намажи с грунд,след това сложи мрежа и шпакловай с теракол.Като изсъхне ,лепи плочките!
ico_3 - специалист
Благодаря на всички за съветите!В крайна сметка се отказах да лепя върху старите и ги изкъртих в петък майстора почва да маже,обаче имам нужда от друг съвет искам върху замазката да сложа и хидроизолация бихте ли ми препоръчали някоя.
Делян - специалист
Аз съм се спрял на Теразид GT-11. Някой тук във форума го беше препоръчал.
ISOFLEKS е много добъра хидроизолация :)
chapara - майстор
Хидроизолация на "Боро" :wink:
ico_3 - специалист
Здравейте на всички!За много години живи и здрави.Благодаря на всички които ме съветваха досега.Ремонта на банята е на финала остава да се оборудва.Обаче има един проблем с какво да скрия това?Изключвам шкафовете,някои вижсал ли е толкова широк ботуш или полу ботуш отвора е 19 см.
ico_3 - специалист
111

Прикачен файл

S50016681.jpg
S50016681.jpg (70.94 KиБ) Видяна 4029 пъти

Тема "Дилема за ремонта на банята!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: