• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 8
Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
anin - напреднал
Здравейте,
хайде и аз да си кажа ако още събирате мнения:
- Аз също смятам, че по-изчистените форми, без разни резби и украси са по-добри (по-малкото е повече:)) Наистина все по-често за нова баня хората избират по-натрапчиви и ярки декорни плочки, а те по-трудно биха се съчетали с по-натрапчив шкаф, но с друг декор.
- Принципно общо мнение на интериорни специалисти е, че за малката баня (каквито са повечето в БГ) конзолните, окачени долни шкафове са по-добрия вариант - оптически разширяват пространството, когато не стигат до долу
- крачетата наистина са връткави откъм чистене (все нещо ще се усуче около тях :))
- принципно съм против откритите рафтчета под огледалото (ами страшно много се прашат, а оставените на тях неща пък пречат да се огледаш и "удвояват" броя си като изглежда по-разхвърляно :)

А как реагират клиентите на новата серия? Вече сигурно имате отзиви...
skartalov - специалист
Мина досва време и аз се вслушах в мнението на хората че окачените конструкции са верно по- изчистени и модерни.
Ето защо си направих за моята баня едно шкафче точно в този стил.

Ще се радвам да чуя какво мислите за него, както и за цялата визия на банята.

Прикачен файл

bania_a.jpg
bania_a.jpg (202.69 KиБ) Видяна 5086 пъти

Прикачен файл

bania_b.jpg
bania_b.jpg (198.59 KиБ) Видяна 5086 пъти

Прикачен файл

bania_c.jpg
bania_c.jpg (183.47 KиБ) Видяна 5086 пъти
tassel - специалист
Екстра е фкашчето. Браво! МДФ ли е материала? :)
skartalov - специалист
Мерси!

Само МДФ + полиуретанова боя - гланц.
niki_sap - специалист
Не е лошо, но не е и нищо особено. Не ми изглажда симетрично - може би заради ъгъла на снимките - каква е била идеята под лявото чекмедже да има кош или?
Горният плот е по-тънък от завършващия отдолу, страничните също са различни. Шкафа е с напълно правоъгълни форми, а огледалото не е - ъглите му са заоблени.
Отделно - шкафа и огледалото не ми изглеждат центрирани спрямо шарките настената (може би заради ъгъла на снимане). Въобще ми стават прекалено много елементите по тази малка стена. Може би ако шкафа е хванат и започва от кафевите плочки на линиите и върви надясно до ъгъла на стената?
До колкото виждам в ъглите на стените има хромирана лайсна - това, заедно с всички видове верткални плочки, плюс шкафа плюс душкабината идва малко повече като елементи в малката баня.
skartalov - специалист
Симетричен е, и двете вратички са по 650мм, едната е по - голяма защото скрива сифона и т.м.
Огледалото не е центрирано спрямо плочките, а спрямо умивалника долу.
jameson_2001 - специалист
Страхотно е станало!Със здраве да я ползвате.
skartalov - специалист
jameson_2001 написа:
Страхотно е станало!Със здраве да я ползвате.

Мерси! :-)
2betrendy - специалист
и на мен много ми харесва - и като изпълнение и като цветове. =D>
Ако можеш да пуснеш малко снимки (ако имаш) как точно го направи това готино шкафче, ще съм ти много благодарна :)
skartalov - специалист
2betrendy написа:
и на мен много ми харесва - и като изпълнение и като цветове. =D>
Ако можеш да пуснеш малко снимки (ако имаш) как точно го направи това готино шкафче, ще съм ти много благодарна :)
Ами добре, първо проектирах и начертах всички съставни части на шкафчето, включително монтажни отвори за панти, минификс-ове, дръжки и т.н. както виждаш на картинката.
След това ги изрязах на машинен център от МДФ.
После МДФ-а се грундира, шлайфа и боядисва с полиуретанови бои- гланц. (Конкретния цвят е RAL 8016).
След това го сглобих и го монтирах. :-)

Прикачен файл

shk.jpg
shk.jpg (29.71 KиБ) Видяна 4619 пъти
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 8

Тема "Шкафчета за баня! Мнения?" | Включи се в дискусията: