От мобилни телефони до цифрови камери
Здравейте...имам да правя курсов проект на тази тема - "Управление на импулсен стабилизатор"...може ли някой да ми помогне с някаква примерна схема,изчисления,какви елементи да използвам...ако може и някакво принцип на работа да ми даде...за да мога да го подготвя като хората

благодаря предварително :)
lenko71 - специалист
Чети това, от 124-та страница нататък.
значи намерих модул на импулсен стабилизатор в едно от списанията в билблиотеката... сега намерих pdf файл на модула... 4-то краче предполагам че от тук се управлява модула... малко по долу пише как да се управлява честота,но е показано със ключ...някой може ли да даде идеи как да я управлявам автоматично...със сензор или нещо подобно...и мога ли да управлявам входния импулс по някакъв начин пак със сензор... и как да го свържа :S ето pdf-a e http://www.rohm.com/products/databook/pm/pdf/bp5220.pdf
lenko71 - специалист
plamos777 , питай първо даскала дали това дето си избрал ще свърши работа за курсовия ти проект, щото според мен си в дълбоко заблуждение.
За схемата:
Чрез извод 4 се управлява изхода - написано е on/off, сиреч има/няма и нищо повече.
А като искаш да е със сензор поне кажи какъв да е
Ами питал съм го...каза дал сам ти задание,оправяй се :X иначе тва линкче дето ми даде е добро,ама гледах в библиотеката същото ръководство го имаме...пише само за стабилизатори,ама не и за импулсните специално :( камо ли за управлението им ;(
lenko71 - специалист
В книгата са описани като "ключови захранващи източници". Ключови, импулсни...все тая.

Тема "Управление на импулсен стабилизатор" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: