• 1
  • 2
Към всяко мнение вече можете да качите снимка. Преди - След
Мирослава Иванова - напреднал
Готова е най - накрая, всъщност преди края на уговорения срок. Да видим дали ще Ви допадне :)
http://www.album.bg/miraivanova
Стефан - майстор
Супер! Ако това са надуваеми дюшеци за плаж, може да не се ходи на море. Само не знам как се спи всяка нощ на тях. Опитвал съм, но трудно го приемам. Но след няколко ракии е все едно къде ще легне човек.

Щом Ви харесва, аз не съм против решението .
kiroetuk - специалист
Хубава е да ти е честита
прилича на спалнята във вкъщи с малки разлики
само нещо тези дюшеци не ми допадат но това си е мое мнение
Със здраве да си я ползваш
:) Дюшеците са временно решение. Те са ни от палатките, имаме и един двоен и смея да кажа, че доста прилично спяхме на тях. Сложих ги докато вземен матрака. Не искахме да се търкаля из къщи докато не му е готово мястото. Радвам се, че Ви харесва спалнята. Взехме модела от Явор, но ни я направиха на друго място. Дърводелеца сподели, че много радко прави този тип обзавеждане от светло дърво, което мен ме учуди. Стои много свежо и готино. Не би ми допаднал този гардероб до тавана да е тъмен, но това си е мое мнение. В момента имам усещането, че се нанасяме за втори път :flucht:
silllveto - Майсторица
Дюшеците са временно решение.
:lol: Оф, успокоих се :lol: Иначе само зяпах и премигвах :wink:

Моделът за спалнята не е на Явор, те едно време превеха само дърво, но после почнаха да внасят и полските боклуци. Моделът се казва "Doors" и е полски. Като гледахме за спалня на мама, ми беше направила впечатление, елегантна и изчистена е, но не знам доколко е практично без дръжки. Ти ще кажеш :wink:

Изображение

Но най-важното е на вас да ви гали окото и да се чувствате комфортно. Със здраве :)
Тъкмо тази картинка използвах и аз :) Като казах, че е на Явор, исках да кажа, че я видях в каталог на Black Red White, който взех от Явор и т.н., както и да е, тия каталози ги има навсякъде. В Нов Дом Симеонов ми дадоха цена за такава конфигурация 1700лв. Относно дръжките, дръжки има :-D И аз се изумих като видях къде са. Като гледаш чекмеджето дръжката е от долната страна, залепена на канта. Дебела е колкото кабел за интернет /тук Ви утрепвам с обяснение сигурно :-D / В Явор ги пробвах, удобни са и вършат работа. Тук във Варна се оказа, че струват 17лв едната и силно се съмнявам дали ще ги сложим. Челата на чекмеджетата ги направихме 25мм и се отварят без проблем. Вратите на гардероба са 18мм, но за ден отваряне и затваряне дръжка не ми липсва. Широките фуги правят отварянето лесно. Поисках чекмеджета и на спалнята, щото тази няма и майстора ми ги направи в същия стил.
Fortune - специалист
Мн свежичка :) Неутралната гама позволява и стоят много добре декорации по стените. Има вече и добри готови модели, а и тези по поръчка.
Това на пода гранитогрес ли е?
Fortune - специалист
Мирослава Иванова написа:
Ахам, гранитогрес е :)
Малко студеничко държи...
  • 1
  • 2

Тема "Спалнята на Мира :)" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: