Ел. инструментите. Консумативи.
Pecatacool - специалист
Добър ден!
Не се занимавам професионално с интересните теми, които се обсъждат в този хубав форум, но ми се налага вкъщи да работя по-малко!
Та, ще ми предстои малко работа с водопроводните тръби и съм решил да си закупя някакъв поялник за полипропиленови тръби (не ми трябва с големи глави).
Звъннах в Бриколаж, предлагат на Raider, цени не казват по телефона (проверих, че би трябвало да е около 75лв, този с 4-те глави).
В Практикер предлагали турски и чешки, цената не помня точно какво ми каза момчето, около 115лв. за чешкия!
Та кое ще ми препоръчате?Или може би друг магазин? Или за стоки на тези цени не е нужно толкова да издребнявам?!. Благодаря предварително!
EDI - майстор
Имам на РАЙДЪР малкия, с 4 глави.Работи си много добре, с него на вилата си направих водата.
Pecatacool - специалист
Ахам, благодаря много! Значи при първа възможност ще отида! Ако и някой друг има отзиви нека сподели! Благодаря!
naskov - майстор
За домашна работа китайските и турските стават
svetliopi44 - Чирак...
Домашна ,ама турския ми бачка вече 5 година профи ... Чешкия се скапа терморелето на 2 година и от тогава все не го правят като хората и съм го замразил ...
crez - майстор
Купих някакъв за 30лв., май е турски с 4 глави, за сега работи перфектно.
ebahti - майстор
повечето магазини за тръби дават и поялници ако е за ден-два да си свършиш работа...даже и наем не искат щом си купиш тръбите от тях :wink:
Transporterr - специалист
EDI написа:
Имам на РАЙДЪР малкия, с 4 глави.Работи си много добре, с него на вилата си направих водата.
и аз аз така верояно тефлоновто покритие на вложките е просто спрей но за целия водопровод не залепна никъде и не се изтри.Друг е въпроса че счупих едната ,но на удар с чук трудно се устоява.Добрата новина е че се продават вложки е вярно 2 са на цената на целия комплект райдер но пък са маркови :cool: И те са от алумин или някаква сплавв така че райдера е екстра :)
Ако има дори и слаба вероятност в близките 20 години да ти поттрябва си го купи.Спестяването да ходиш и да търсиш къде дават под наем пък и да го връщаш после си заслужава.

Тема "Buy:Откъде поялник за полипропилен?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: