• 1
  • 2
Много интересна и все по-често дискутирана тема.
chapara - майстор
Дали не е добре да провериш за тартан,такъв като по пистите на лекоатлетите и с надеждно залепване ,няма да се открадне.Проблема ще дойде от почистването му,защото е грапав.Преди години слагахме в една фитнес зала ,която е в мазе,за да не се вдига шум по етажите,но нямам спомен от къде го взехме.Освен това е адски траен.
kiroetuk - специалист
иначе си мисля че най добрия вариант е да поставя гумено покритие във входа, така че като се минава по него да обира вибрациите. Търсих такива изтривалки (5-6 м дълга), ще излезне към 200 лв. но ме предупредиха навсякъде че адски ммного се крадат. Ако някой има идея за такъв вид изтривалка с гумено покритие да каже.[/quote]

Ами точно изтривалка не но нашата фирма продава гума която е на рула и е от 1мм до 6мм а гумите са и няколко вида маслено устоичива, киселинно устоичива, обикновенна с плат и др а цената е около5 лв на линеен метър мисля че може да се залепи и няма да имаш проблем
kiroetuk написа:
Ами точно изтривалка не но нашата фирма продава гума която е на рула и е от 1мм до 6мм а гумите са и няколко вида маслено устоичива, киселинно устоичива, обикновенна с плат и др а цената е около5 лв на линеен метър мисля че може да се залепи и няма да имаш проблем
това звучи интересно, а може ли да дадеш сайт нещо да разгледам, или знаеш ли в софия къде мога да отида да проверя на място . мерси
kiroetuk - специалист
Кажи каква дебилина ще ти е от полза и с какви размери и ще ти дам цена
А иначе гумата се държи във Варненския склад
сущо така незнам коя ще ти е по полезна маслено устоичивата, киселинно устоичивата или обикновенната с плат като по подсилена
Spokoiniq - майстор
Кире, тва вашето БГ производство на Зебра АД ли е или е друго?Дай на лични сайт нещо, ако не е.Интересуват ме малко по-специални мембрани.
kiroetuk - специалист
Не не е на забра
кумата се вкарва от Китаи но е със сертификати за качество принципно приложението и е за кораби и качеството е много добро ето и саит www.bulmarconsult.com
kiroetuk написа:
сущо така незнам коя ще ти е по полезна маслено устоичивата, киселинно устоичивата или обикновенната с плат като по подсилена
ами да речем 5 мм дебелина, 6 м дължина на 1.5 м широчина, ако искаш виж тази която е обикновена с плат ?
мерси
kiroetuk - специалист
Playback написа:
kiroetuk написа:
ами да речем 5 мм дебелина, 6 м дължина на 1.5 м широчина, ако искаш виж тази която е обикновена с плат ?
мерси

Ами принципно я продаваме на кг а тя самата е на ролка 10м затова мога да ти дам оринтеровачна цена 3.35 е цената на кг а тя ще е ололо 55 кг
  • 1
  • 2

Тема "под - шумоизолация" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: