Най - вълнуващия въпрос зимно време.
dzireto - помощник
не казах на топлата а на 2те<двете>, попитах как е по добре защото мисля че когато разширителя е вързан на топлата и студената е по добре pac ако не мойеш да ми отговориш неддей да ми отговаряш вместо да ми се правиш на велик майстор.
илко илиев - специалист
разширителя се вързва на топлата вода,а на студената ако имаш примерно качване на втори етаж

Прикачен файл

IMGP0014.JPG
IMGP0014.JPG (21.46 KиБ) Видяна 4472 пъти
илко илиев - специалист
а това е за студената вода

Прикачен файл

IMGP0002.JPG
IMGP0002.JPG (29.27 KиБ) Видяна 4470 пъти
илко илиев - специалист
тази даже работи без помпа но моят дядо искаше помпа и я сложих но когато и да отида помпата не е включена
илко илиев - специалист
ето по хубава снимка вижда се че отива право нагоре

Прикачен файл

IMGP0010.JPG
IMGP0010.JPG (27.54 KиБ) Видяна 4463 пъти
pac_ - специалист
dzireto написа:
не казах на топлата а на 2те<двете>, попитах как е по добре защото мисля че когато разширителя е вързан на топлата и студената е по добре pac ако не мойеш да ми отговориш неддей да ми отговаряш вместо да ми се правиш на велик майстор.
Жалко,че всеки търси сензация в отговор,който не Му харесва!А дали Съм велик майстор-точно Ти не можеш да знаеш и да даваш мнение!
dzireto - помощник
сензация?...Просто искам да знам ,защо е по добре разширителя да е вързан за студената?
drm - специалист
Просто искам да знам ,защо е по добре разширителя да е вързан за студената? ----------------Раш.съда се слага на студената за да създава натиск на помпата за да превърта по лесно водата в системата.
Antonii - майстор
drm написа:
Просто искам да знам ,защо е по добре разширителя да е вързан за студената? ----------------Раш.съда се слага на студената за да създава натиск на помпата за да превърта по лесно водата в системата.
:lol:
bmi - напреднал
Според мен се слага на студената, за да не ти бяга топлото в разширителя.

Тема "Съвет за парно" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: