Емералд, дай ми определение за по-прозрачен цвят на непрозрачна стена , че нещо не мога да разбера какви ми  ги приказваш! Определено говорим за нещо различно! Да нямаш предвид предварително боядисване на цялата стена с единия цвят и след това корекция с другия чрез регулиране на прозрачността му?

Не е просто изсветляване.
  Не е просто изсветляване.

Слушай, сега се загледах отново (добре че гледам на запис и си го стопирам където трябва, че снимки на студиото няма никъде) и освен разлика в плътността на цвета друга няма. Т.е. абсолютно съм сигурна вече че не става въпрос за смесване с бяло.
  Слушай, сега се загледах отново (добре че гледам на запис и си го стопирам където трябва, че снимки на студиото няма никъде) и освен разлика в плътността на цвета друга няма. Т.е. абсолютно съм сигурна вече че не става въпрос за смесване с бяло. А може би директно с лепящата се лента? По стени още не бях рисувала- на теория е много лесно, докато не решиш сам да го правиш.
  А може би директно с лепящата се лента? По стени още не бях рисувала- на теория е много лесно, докато не решиш сам да го правиш.