• 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
silllveto - Майсторица
И на мен ми харесва :thumbs: А също и как се вписва.
Абе който си го може, си го може :-D
Galy - специалист
А може ли извън темата малко инфо за мивката?
skartalov - специалист
Galy написа:
А може ли извън темата малко инфо за мивката?
Мивката е взех от ПРАКТИКЕТ по, ама беше последна бройка, няква гръцка.
te_dda - специалист
и шкафчето, и банята ми харесаха...ама не се ли притеснявате от този МДФ?..аз съм решила какъвто и модел и каквото и да зибера за банята като шкафове да са ПВС...вие какво мислите ?
skartalov - специалист
te_dda написа:
и шкафчето, и банята ми харесаха...ама не се ли притеснявате от този МДФ?..аз съм решила какъвто и модел и каквото и да зибера за банята като шкафове да са ПВС...вие какво мислите ?
Ако е боядисан добре МДФ-а, няма никви проблеми!
te_dda - специалист
skartalov написа:
te_dda написа:
Ако е боядисан добре МДФ-а, няма никви проблеми!
хм...все пак нека не забравяме,е при чистенето на банята, понеже все пак трябва да се отмият гадостите, натрупващи се от влагата, всичко се търка с чека и облива с вода...поне аз така чистя банята, и не само аз, а всички :))))... освен това, когато се мият и иъпят 4-ма души, 2 от които деца, мивката и шкафът ще се мокрят непрекъснато...т е искате да ми кажете,че няма проблем да се облива с вода шкафа????..
skartalov - специалист
Шкафа не стои на земята и при чистене няма нужда да се облива с вода. Дори и с вода да се мие нияма проблем.
Може би ще има проблем ако шкафа стои постоянно мокър.
te_dda - специалист
ами незнам честно казано дали си заслужава за 100-200 лв разлика да се рискува на 2-та година да е за изхвърляне нещо ,което струва 600 лв например...и дето като знам как ще го изхвърля и ще купя новоо... :?
skartalov - специалист
По принцип с МДФ е винаги по- луксозен вариант.

Пластмасата е ефтина китайска направия.
te_dda - специалист
абе аз винаги съм била фенка на мДФ-а,но специално за баня споделих какви са ми притесненията...а ти това го казваш, защото продаваш такива шкафове, или защото иамш наистина наблюдения за това какво става след години с МДФ-а в банята??...да тикажа и на мен ми се ще по-евтиното( МДФ-а) да се окаже по-практичното,ама опитът досега ми е показвал все обратното...от тази гледна точка не правя компромиси,когато купувам нещо, а ако не мога да го купя - просто не го купувам, но не ползвам по-евтините варианти само заради цената, ако няма друг довод... :?
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

Тема "Шкафчета за баня! Мнения?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: