• 1
  • 2
Към всяко мнение вече можете да качите снимка. Преди - След
Мирослава Иванова - напреднал
Малко ли? :-D Така го купихме и решихме да не го бутаме сега, а да се нанасяме и да действаме с всичко останало. Не е най- удачния избор, но не е приоритет в момента, не беше и фактор като го купувахме :)
silllveto - Майсторица
На мен много ми харесва гранитогреса ви :)
Само че върху него виждам нещо в по-автентичен стил, дърво и/или ковано желязо. Напомня ми за средиземноморски рустик (любимия ми :-D ).
Наистина на допир е студен, но ламинат и др. също са студени. Изключение прави само естествения паркет.
Fortune - специалист
silllveto написа:
На мен много ми харесва гранитогреса ви :)
Само че върху него виждам нещо в по-автентичен стил, дърво и/или ковано желязо. Напомня ми за средиземноморски рустик (любимия ми :-D ).
Наистина на допир е студен, но ламинат и др. също са студени. Изключение прави само естествения паркет.
Да ! Ковано желязо, бели пердета, керамични кашпи...
Мароко:)

Да са живи и здрави, тази година спалня, догодина естествен паркет!
На първо време и някой пътечка мекичка ще свърши работа:)
Ох да имаше финанси.....

Още веднъж честито за новата придобивка.
Ето какво виждам аз на фона на гранитогреса :) Като стане ще сложа снимки :wink: Това са ресни, които видях в няколко заведения и моментално реших, че ще ги имам в къщи. Май писах за това в темата за кухнята. Обиколих града и си намерих откъде ще ги взема. Стоят уникално и мисля, че ще "залепнат" за гранитогреса :) Сложих малко снимки на украсата в другата тема, за идеи, сигурна съм, че ще Ви хареса. Създава много натроение :-D

Прикачен файл

phpzBWBBZAM.jpg
phpzBWBBZAM.jpg (65.83 KиБ) Видяна 8932 пъти
sasooooooooo - "специалист"
Гледах скоро такива и им искаха 100лв за метър :shock: .
Бели видях в друг магазин за 20тина лв.
maroka - специалист
Такива ресни има в ДОМКО в няколко цвята. Линеен метър е около 21 лв с височина 2,80 метра.
Ахам, има ги на много места, но имат разлики. Тези, които аз избрах са по - скъпи и са турски. Иначе има със синци, с някакви дантели и т.н. Където питах всички ги внасят от Турция и не падат под 50лв линейния метър.
te_dda - специалист
една година спахме на надуваема спланя, а децата - на надуваеми легла:))) беше супер и дуобно за спане, докато не се изпопукаха едно след друго :lol: :lol: :lol: , тогава вече правехме слава богу ремонта на детската и спланята, попоспахме 2-3 месеца , събуждайки се сутрин на земята :lol: :lol: :lol: и дойде момента с новото обзавеждане :) :) , но се спи на тях много удобно, ако са здрави, наистина :idea: :!: :!:
  • 1
  • 2

Тема "Спалнята на Мира :)" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: