• 1
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 26
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
LazarGanev - "Велик майстор"
Аз си държа на мнението за тръбите, защото така са ме учили Вайлант, дано изляза прав. Готов съм да рискувам и да заложа 100лв - идвам с мои материали и го правя, ако няма ефект - разходите са за моя сметка, ако има ефект - взимам 100лв. Някой ще качва ли мизата?:-D
За терморегулатора съм съгласен, че трябва да се сложи след изправна инсталация, но не съм съгласен, че и този от 30-40лв върши същата работа
filmatoplo - майстор
Аз залагам 200 , ама ми е далече :? в тая поледица ще пристигна напролет :wink:
drm - специалист
LazarGanev написа:
Аз си държа на мнението за тръбите, защото така са ме учили Вайлант, дано изляза прав. Готов съм да рискувам и да заложа 100лв - идвам с мои материали и го правя, ако няма ефект - разходите са за моя сметка, ако има ефект - взимам 100лв. Някой ще качва ли мизата?:-D
За терморегулатора съм съгласен, че трябва да се сложи след изправна инсталация, но не съм съгласен, че и този от 30-40лв върши същата работа
Лазаре не е честно ,ако стане взимаш 100 лв.,плащат ти частите и пътните,иначе в обратния случай загубите са големи.
zhivko83 - специалист
Колеги току що ходих до 2 - 3 магазина , намерих ф 32 пекс ал пекс и всичко останало , но 100 лв ги отнася от раз !
Сега да се посмеем на фирмата дето ми сложи радиаторите и котела - значи и те твърдят същото , че дистанционния интерфейс на иммергас с нищо не е по - добър от обикновения на компутерм и котела щял да работи в режима цък - цък , като в това цък - цък имало и модулация и т . н . и по - икономично от това нямало как да стане , Дори с по - малко на брой радиатори икономията разстъла . :lol:
zhivko83 - специалист
ППР май по - трудно се намира , също и поялник , но аз не съм и търсил кой знае колко .
filmatoplo - майстор
Кой най накрая ти казва правилно нещата .
zhivko83 - специалист
Надявам се в този форум да е ключа за палатката . :-D Все пак няколко специалиста от цяла България ако не могат да го измислят , то кой . :wink:
zhivko83 - специалист
И наъ смешното което ми казаха днес е , че с програматора икономията стигала до 30 - 40 % . :lol: ( при условие навсякъде където чета тази цифра е до 20 % ) . Тефлоновата ленат дали е също толкова добра като loctite конец или по -високата цена си заслужава :?:
filmatoplo - майстор
И от двете може да има теч ако не е направена както трябва . :wink:
ESPACE - майстор
Слагай конеца, заеби го тоя тефлон.
  • 1
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 26

Тема "Въпрос за котел 28 кВ и къща 110 кв м" | Включи се в дискусията: