Най - вълнуващия въпрос зимно време.
filmatoplo - майстор
Радвам се ако някой е успял да го подкара , явно със въглища ще стане но с дърва както при нас не става работа .
kuuuuuul - майстор
Ама аз през другото време съм на дърва :?С едно плътно зареждане кара 3-4ч
Аз също съм с Демир докум с вентилатор 35 kw и вече 3 зими нямам никакъв проблем.За една зима изгарям около 3 тона донбас и 1.5 куб. дърва. Отоплявам 2 етажа има и 120 л. бойлер който загрявам .И досега никакъв проблем не съм срещнал. :-D
filmatoplo - майстор
Ай стига бе :) наздраве , дано да е така щото аз не вярвам тоя модел котли да работят нормално. :?
drm - специалист
Нищо си му няма на котела много си е хубав даже.Опростен е от всякъде,има само ТРВ и нищо друго.При правилен монтаж просто няма ядове.
filmatoplo - майстор
Да не ви плащат за реклама :wink: щото на мен ми дават по 5 лева . :)
drm - специалист
Ти какво рекламираш Атмос ли???
filmatoplo - майстор
Майтапя се за това че някой ми плаща :-D но Котлите са добри.90% такива монтирам , напоследък и от твойте марки поради по ниската цена . :wink:но има малко ядове косвени -запушват се тръбите в ризата и не си развиват киловатите на дърва искат кокс , повече пушат дори с перфектен комин , искат си ръчкане и др.Атмоса неще нищо освен сухи дърва и термовентил осигуряващ възвратната вода над 65 гр и работи часове на макс зададени градуси до последния въглен,ако го комбинирам с акумулиращ съд става перпетуммобиле. :wink:
Bobivan - специалист
Монтирали сме над 30 котела-триходови,с вентилатор,на Демир-Докум,никакви проблеми,и забележете почти всички са на високо в планината....
filmatoplo - майстор
А заради надморската височина ще е :wink: при нулева не работят.

Тема "Въпрос за котел ДЕМРАД" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: