• 1
  • 2
Всичко за компютрите, компютърните мрежи.
petromaniq - специалист
Най - добрият съвет, който може да се даде и вече е даден по - горе в постовете е ... ако инфото и Windows са ти ценни - не си прави експерименти, а дай на човек, който се е знимавал с такива операции.
Osiris - специалист
vanko68 написа:
Не е вярно,че след Empty няма оправия и че уина постоянно триел.В нета има една камара програми за възстановяване на изтрити файлове. Единствено след форматиране или счупване на харда няма оправия,макар че и за форматирането не съм съвсем сигурен...
зависи на какво ниво е форматиран може да се въстановят файловете до 95% с повече късмет :-D
Osiris - специалист
sharo1 написа:
Моля за малко помощ,как да си върна компа с един ден назад :?Да го възтановя с вчерашна дата.
:roll:
така и не разбрах за какво ти е да връщаш датите и какво толкова въстановяваш
ако имаш важна информация прави бекъп на даните :?
petromaniq - специалист
Oziris .... няма и да разбереш, защото и форума не може да прави бекъп на изтритите постове :lol: - " Лапето му затрило снимки ".
Osiris - специалист
аа за форума може да поспорим зависи си от настройките на SQL
ако хлапето му е затрило снимки да ползва гореспоменатата програма :wink:
Johny - майстор
Пич, има 300 начина да се възстановят файловете ти. Само че тук е като при доктор - разказваш всичко подробно и точно. И най-вече проявяваш интерес. Аз специално заради тебе инсталирах 5/пет/ програми, които на мене в момента хич не са ми нужни, за да намеря най-подходящата, а ти не си се вясвал от обяд. SORRY!!!
Добре де,имаше едни снимки,няма ги и ги прежалих,ама няква програма инсталирали,дето не мога да я махна,аз трия тя са появява-пак.И се мота компа,забива,нещо като вирус ли е,не знам.
Чувал съм че изчезва всичко като се върне система или като се възтанови със задна дата.
Неща никви програми за търсене на данни,как да го обясня по просто,само това.
Въстановяване на системата.
Благодаря на загриженоста на всички да помогнат,ама дано някой на прост български ми обясни това което търся.Толкова ли е трудно :sad:
Johny - майстор
Да беше казал коя е програмата или пусни скрийншот, за да видим за какво става въпрос. Това със възстановяване на системата общо взето е бошлав работа и след всяко действие нещата се омазват още повече.
  • 1
  • 2

Тема "Връщане назад" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: