• 1
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 31
Ако сте ремонтирали нещо в дома си. Качете тук вашите снимки. Преди - След
Galy - специалист
Сам няма да се справя. Ще ползвам услугите на препоръчан човек. Доколкото разбрах, ще се постараем мазилката да е перфектна, някакви ленти се лепели по ъглите, хидроизолация и накрая с много тънък гребен някакво флексово лепило. Ще участвам разбира се в работата, няма как да мине без моя помощ и надзор :) Докато дойде време да завърша темата тук, ще си имам идея вече за доста работи, които са ми били непонятни доскоро.
Fortune, svetlio, радвам се, че цвета ви харесва! Както казах и преди, тъмна керамика и светла мазилка в останалата част на банята ;)
Онези от Мартинели се държаха супер непрофесионално...това може би е тема за друг раздел, но ако ви е интересно ще пиша
Fortune - специалист
Galy написа:
Онези от Мартинели се държаха супер непрофесионално...това може би е тема за друг раздел, но ако ви е интересно ще пиша
Задължително пиши!
te_dda - специалист
И ти си голям ентусиаст , поздравления ! ще следя темичката ти с удоволствие !
prascho - майстор
Имаш нещо, което аз не притежавам. Имаш виждане на дизайнер. Относно изпълнението направо ви се чудя как си намалявате височина на помещенията и от малки кутийки ги правите още по-малки. Аз лично нямам смелостта на помещение от порядъка на 15-16 м2 да правя единична скара.
force10 - напреднал
:lol:
Не той, а дизайнерите.
Galy - специалист
prascho, каква скара? Неможах да те разбера :?
А относно височината...с 3см подова замазка, повярвай ми, няма да го усетиш...пък и нямам голям избор, искам равен под.

te_dda, приятно ми е ;) Дай мнение за нещо...ще ми е интересно
te_dda - специалист
честно да ви кажа,когато съм в дадено помещение ми е много по-лесно да си преставям някакви неща ( дизайнерси, де:)) ).и да давам акъли :)))..така, без да имам усет за реални размери и приостранства ми е много трудно...няколко пъти се опитах да си представя някакви от вашите чертежи на живо как изглеждат и не мога ( а уж ми било богато въображението :-D )
но иначе- с удоволствие - ако ми хрумне идейка ще я споделя веднага:)
Galy - специалист
Да се разпиша за новата година, че то стана срам - месец не съм писал, пък и не съм свършил почти нищо по апартамента. Та за много години :) Кой каквото си е пожелал да се нареди и малко повечко късмет да изкараме кризата! Както казах, почти нищо не съм свършил този месец. Студено е, пък и януари е месеца за много харчове при мен.
Завършихме подовата замазка в цялото жилище. Хубаво, че има време да си дръпне както трябва. В плюсови температури оставях врати и прозорци отворени. Мисля, че се получи добре. Неможах да намокря стени и тавани :) Стана един проблем точно в края на замаската. Не е строителен, но мога да спомена. Не ми стигна малко цимент и слязох до магазина да купя. Навръщане се засичаме с комшия, който се приготвя да качва кошници с дърва с асансьора, а ми прави проблем за 2 х 25кг. цимент, които аз ще качвам. Едно време като правили те ремонтитте качвали всичко на гръб, а сега само съм развалял асансьора с моите ремонти. Започнах спора интелигентно (как се сдържах незнам) и го завърших така - пожелах приятна вечер и се качих с торбите. Стана обаче голям скандал с последвали заплахи от негова страна. На другия ден съответно последва и жалба от моя страна до районното. Та сега си мисля...то бива бива завист и простаци ама като се съберат в едно става чудо!

Прикачен файл

IMG_0312.JPG
IMG_0312.JPG (70.04 KиБ) Видяна 4804 пъти

Прикачен файл

IMG_0265.JPG
IMG_0265.JPG (74.95 KиБ) Видяна 4804 пъти
sasooooooooo - "специалист"
Така като те чета, май всички така са ни посрещали...
След време разбираш, че комшиите ти са буклуци, освен тези под вас и до вас :lol: Аз гледам да не се сближавам много-много, щото после доста неща трябва да изтърпя.
А и 2х25кг. са си килата на една мадама..., а и тя ли по стълбите :lol:
dito - специалист
Хаха, и на мен един дърт темерут ми обясняваше как като си избивал зидовете, изхвърлял чувалите на гръб. Става дума за 13 етаж, а във входа има два асансьора, единият товарен. Предварително знаех, че е бивш военен и не се учудих :roll:
Моите уважения и за търпението към съседа, и за ремонта. Дано всичко ти се получи, както си намислил :2thumbs:
  • 1
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 31

Тема "Ремонт, който продължава...дълго :)" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: