Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
sladi4kia - напреднал
Здравейте искам да знам дали мога да махна старата душ кабина и да монтирам от онези който са цели,хидромасажните???Само да кажа,че под коритото на старата не са лепени плочки.Ако трябва да се лепят заедно с подовия наклон на банята ли трябва да са или точно там където ще е душ кабината ще трябва да е равно???.Прилагам снимков материал на старата душ кабина.Благодаря http://www.misiamoiatdom.com/forum/foru ... 419974.jpg
jekasus - майстор
Акрилни корита на душ-кабини си имат крачета за регулиране. Само трябва да си изместиш изводи за вода в ъгъла на банята ,където ще е кабината. Там е връзката с хидромасажния панел на душ-кабината. Старата душ-кабина какво ще я правиш ,мога да и намеря клиент.
sladi4kia - напреднал
Трудно тогава,на мен изводите са ми на около 30-40см от ъгъла.
te_dda - специалист
понеже по повод душкабините тази темами попадна първо,искам да ви попитам следното : смятам при ремонта на банята да слагаме цяла душ кабина - от онея затворените с масажите, радио, вентилатори и прочее екстри...обаче никой от познатите ми няма такаваи съответно нямам никакви отзиви...имат ли важни недостатъци, зарадикоето би следвало да се откажа от такъв варианти да премина към обикновенна и отворена отгоре душ кабина?..иам ли някакви особености при полагането на пло1ките преди това, съответно трябва ли да е купена предварително, ако е необходимо да са точни местата на канал и кранове...темподобни подробности ме интересуват :wink: ..мерси предварително за отговорите !
dundurma - специалист
ДАДОХ 2000 ЛВ. ЗА КЕЛЕШЛЪК.ПО-ДОБРЕ някой да ви я направи
сола 180 - специалист
Ако ще си я правите сами и мъжа ти не е правил друг път по-добре да е там та да мери.Ако извикате мен не ми трябва :lol: :lol: :lol: .

Ако наклона е много голям крачетата не могат да компенсират и ще имате ядове, прав ъгъл където ще е кабината и разни други дреболии.
jekasus - майстор
Другите дреболии - кабел за ток на таблото и вентилатора , кабел за телефона . Изводи за вода според хидромасажния панел на кабината. Правия ъгъл не е толкова важен при закритите душ-кабини. Но според мен е скъпо удоволствие в тясно пространство. Но хубави пари се взимат от тях :roll:
сола 180 - специалист
Не искам да се впускам в безмислени спорове ама явно не си монтирал никога кабина.
jekasus - майстор
И на мен не ми се спори . Над 200 открити и около 20 закрити душ-кабини монтирах.
сола 180 - специалист
И какво правиш тогава тея 3-4 см които остават като процеп от разликата в ъглите?????
Нали се сещаш коритото е 90 гр , а стената 100 ?????

Тема "монтиране на душ кабина" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: