• 1
  • 2
Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
POCEH - помощник
Здравейте
имам следния проблем ...
преди година си закупих душ кабина .....не и беше дошло ред да се монтира до вчера и си викам, я да я погледна да мога, наум да си представя как ще се получи с монтажа :)
и ... Ужас !!! :x гледам дъгите (извитите профили) в единия си край за окривени ... ще кача снимки
та Зова за помощ е- Някъде някой дали знае да се продават профили или направо огънати? Или само профили? Което автоматично води до Как се огъват профили?
ще се опитам да ги изправа на мисля че няма да се получи
Благодаря за съдействието, мисля след нова година да се опитам, по нормалния ред да отида в магазина, но от сега знам какво ще ми кажат!
за да е по-пълна информацията ще кажа, че кабината е овална с размери 90х90 см с никелирана железария, профила е предполагам дуралуминий (така си мисля защото се оказа че не поддава на опитите ми за придаване на нормалната му форма), профила е двустенен и от вътрешната му страна има два улея (отгоре и отдолу) по които трябва да се търкалят колелцата на вратите. Кабината стоя там (в магазина) до преди месец , беше на промоция и е последната.. съкзззз
все пак Честито рождество и весело посрещане на Новата 2010 година
и нека да си спомним, че по коледа стават чудеса
jekasus - майстор
Първо качи снимки на дъгите, да ги видим.
POCEH - помощник
снимки ще има довечера след 22 00. че ще монтирам смесителя и бойлера :) Благодаря предварително !
POCEH - помощник
Ето и обещаните снимки.

Прикачен файл

pic 1.jpg
това са двата профила единия здрав край
а другия :( дъжина на изкривеното около 10 см
pic 1.jpg (131.76 KиБ) Видяна 3227 пъти

Прикачен файл

pic 2.jpg
пак един здрав край и един смачкан
pic 2.jpg (130.49 KиБ) Видяна 3227 пъти

Прикачен файл

pic 3.jpg
тук и другия смачкан край
pic 3.jpg (133.99 KиБ) Видяна 3227 пъти

Прикачен файл

pic 4.jpg
изглед от задната страна, където са каналите за колелцата
pic 4.jpg (95.12 KиБ) Видяна 3227 пъти

Прикачен файл

pic 5.jpg
това представлява здарвия край - напречен разрез
pic 5.jpg (91.44 KиБ) Видяна 3227 пъти
POCEH - помощник
малко размери - мерени с китайска ролетка, ако някой има нещо в предвид, мога да дам по-точни размери.

Прикачен файл

pic 6.jpg
ширина 40.5мм
pic 6.jpg (121.3 KиБ) Видяна 3222 пъти

Прикачен файл

pic 7.jpg
дебелина 11.5мм
pic 7.jpg (115.78 KиБ) Видяна 3222 пъти
jekasus - майстор
В кашона и обратно в магазина. Надявам се че си запазил касова бележка.
POCEH - помощник
:shock: мислиш ли че ще се получи ... по горе съм обеснил за какво иде реч .... фактурата я пазя, както и бележката че ТЕ са я транспортирали , защото честно казано не мисля, че може да се огъне този профил от настъпване или нещо друго, освен мотокар или да е затиснат с палет.... ще опитам, но идеята ми беше да намеря и резервен вариант към който ,мога да прибегна в сучай, че опасенията ми се сбъднат ... благодаря и ще очаквам ... идеи и предложения ...

П.С.
Весело посрещане на новата 2010 година, нека всички получим Здраве и пари, другото, или го имаме вече, или ще си го купим !
сола 180 - специалист
Росене забрави, че след една година ще ти признаят нещо.
По-добре ги питай за същите профили и си ги плати.
Аз съм имал случай с едно стъкло (счупи се) и ми продадоха.Разопаковаха друга и айде за части.
POCEH - помощник
има и друг вариант който обмислям да намеря накои които работи вътре и да ми ги подмени без да вдига много много шум
  • 1
  • 2

Тема "Зов за помощ" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: