Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
dundurma - специалист
solo5 написа:
dundurma написа:
аз съм 185см. и 120 кг и кабината ми е напълно достатъчно голяма.даже жената искаше веднъж............................ама аз и казах,че вече не сме гаджета :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
хахахахаха, не даде на жената ли :lol:
азмъж ли съм или .....................бастун
.......................с такава жена май съм пезвенк :lol: :lol: :lol: :lol:
solo5 - майстор
:lol:
мъжага си :2thumbs:
ама и си сладкодумец и ни послъга тук
с такава жена, аз лично не го вярвам това дето го написа :lol:
te_dda - специалист
dundurma написа:
solo5 написа:
dundurma написа:
аз съм 185см. и 120 кг и кабината ми е напълно достатъчно голяма.даже жената искаше веднъж............................ама аз и казах,че вече не сме гаджета :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
хахахахаха, не даде на жената ли :lol:
азмъж ли съм или .....................бастун
.......................с такава жена май съм пезвенк :lol: :lol: :lol: :lol:
мани ше земеш да се пребиеш няма кой да върти волана после :lol: :lol: а жената кат е хубава - ше ти е екзотично и на дюшек на пода :lol: :lol:
dundurma - специалист
solo5 написа:
:lol:
мъжага си :2thumbs:
ама и си сладкодумец и ни послъга тук
с такава жена, аз лично не го вярвам това дето го написа :lol:
истина.....................ИСТИНА ВИ КАЗВАМ
dundurma - специалист
таз мръсница в мойта баня.................не я искам
te_dda - специалист
ухилих се точно като тея две маймуни на аватара ти :-D :-D :-D , добре че нямам такава уста и зъби :-D :-D :-D
dundurma - специалист
и все пак за кабината....................красиво е,практично е,но правената спестява лев
te_dda - специалист
еми да, ама правената спестява лев щото е отворена отгоре и няма тая атмосфера на затвореното вътре с осветлението и всики други гъзарийки :lol: :lol: ...чакай да не те прочете мъжа ми,че борбата отиде на кино :lol: :lol: :lol:
jekasus - майстор
te_dda написа:
да,подобна черна искам, но двойна или поне малко по-голяма, ако мога да я събера..

е, аз в малката ми баничка имам мивка, която ще е по1ти залепена за душ кабината, и на която винаги мога да монтирам маркуч, който иначе да държа на друго място...лакомя се за голяма, ама трябва да седна да видя размерите на банята щото ако ме питаш и понятие нямам... :) :) а връзва ли се нещо към вентилация, или ??

и на тоя въпрос никой не ми отговори, ти какво ще кажеш?
Вентилатора вържи към вентилация, няма да е излишно.
jakuzi - специалист
Преди всичко си ИЗБЕРИ модела на хидромасажната кабина (с/без радио, CD,TV,Телефон,парогенератор,аромотерапия,хромотерапия)след това според монтажната схема може да си изгради ВиК,Ел. и другите детаили.В Практикер и Бриколаж има евтини модели но според мене не са за предпочитане.Поразгледаи тези модели и ако не те затруднява прескочи до магазина на фирмата.
http://www.vicard.bg/

Тема "монтиране на душ кабина" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: