Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
te_dda - специалист
сола 180 написа:
Аз монтирам само трафове Релко и крушки Филипс, до сега няма изгорели.....трафове де .А за крушките не зная, едва ли биха ми се обадили клиенти , че им е изгоряла крушката.
еми да, но е факт,че преди 15 години като правихме кухнята, сложихме 3 луни, така модерни, на един свод...еми сложа крушка на 3-я ден гори...купя нова - пак същото...познай колко пъти купих крушки - 3-4 и после си останаха като паметници така- за декор,щото не съм разчитала на тях за осветление...ама това е недопустим вариант за цял таван с луни,които са ти основното осветление !!! затова и питам за трафовете има ли наистина подобна разлика.. ( все пак за 15 години нещата са сигурно различни) :?

пс: тва релко нищо не ми говори...знам,че трябвало да са немски или???
solo5 - майстор
ей това са луни за баня :roll:

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

има и специални водозащитени трафове за баня, но са доста скъпи и са на 110W, което означава че трябва по 1 траф на 2 крушки
Последна промяна от solo5 на ср дек 30, 2009 9:38 am, променено общо 1 път.
сола 180 - специалист
Твоите луни са най-вероятно без трафове т.е. на 220V .И сега като са на 220 горят често.

Не смятам да те убеждавам за марка не ми се плаща за това.Сложи си ако искаш две обикновени крушки с нажежаема жичка да висят на кабела си и всичко ще ти е ОК. :x
solo5 - майстор
сола 180 написа:
Твоите луни са най-вероятно без трафове т.е. на 220V .И сега като са на 220 горят често.

Не смятам да те убеждавам за марка не ми се плаща за това.Сложи си ако искаш две обикновени крушки с нажежаема жичка да висят на кабела си и всичко ще ти е ОК. :x
не можа да познаеш, виж спецификациите на кутията
баш за 12V са си :lol:

просто са IP65, ако ти говори нещо :wink:
сола 180 - специалист
Не говорех на теб бре, що не четете и малко над вашите постове :x

Вижда се ясно че са на 12V твоите да не съм чукча.
te_dda - специалист
соло 5, мерси много !!!

.Сложи си ако искаш две обикновени крушки с нажежаема жичка да висят на кабела си и всичко ще ти е ОК. Mad
соло 180,
ако те изнервям с некакви глупави женски нелогични въпроси ,сори ! Ама всеки докато навлезе в дадена материя няма как да зададе на-правилните въпроси... и ти ако трябва нещо да ме питаш в моята професионална сфера ще са ми доста смешни въпросите ти със сигурност :))))) затова ще се радвам ако наистина има хора,които искат да помогнат на някого в"мъглата"...

иначе попринцип да ти кажа , на свещи е най-романтично къпането,ама пусто сме най-неромантичната нация :lol: :lol: така че и да зигорят луничките пак ше е весело :lol: :lol:
solo5 - майстор
te_dda е специалист в сферата на акушерство, гинекология...
все ще ви потрябва в някой момент, не я пренебрегвайте :roll:
te_dda - специалист
е не че съм си помислила,че на соло180 или някой друг ще давам родилна помощ :)))))))))))

но ако питаш мъжа ми - изхвърлил е енциклопедиите- аз съм била знаела всичко :lol: :lol: , мешам се в разговори и за гуми даже да става въпрос :lol: :lol: така че кръга за взаимопомощ е по-голям :))))
ми кво да правя, любознателна личност съм си :-D :?
solo5 - майстор
това за гумите си е яка тема
... те да не са само за коли :lol:
Делян - специалист
te_dda написа:

еми да, но е факт,че преди 15 години като правихме кухнята, сложихме 3 луни, така модерни, на един свод...еми сложа крушка на 3-я ден гори...купя нова - пак същото...
Смърт без причина няма. Това, че дадена крушка гори не се дължи на факта, че става въпрос за луничка. Всяка една крушка може да изгори - всичко зависи от изработката и майсторлъка...

Тема "Изграждане на таван с PVC панели в баня" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: