• 1
  • 2
Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
jekasus - майстор
POCEH написа:
мрънкалник ли се опита да напишеш :) не съм ...
не мисля че съм и карък
:-D :-D :-D
но мисля че като ще плащам 800 лв на някого мога да изисквам да си свърши работата (защото плочките не мога да ги разглобя, ако можех щях) така че да не го псувам винаги щом вляза в банята
няма да кажа кой е МайсторА или откъде е.... дан мъ и и5ал луд да го рикламирам :)
Карък си :lol: :lol: :lol: и за душ-кабината също.
POCEH - помощник
Това беше грубо! :x не мисля, е нормално да се шегуваме със ПРОБЛЕМА на другите, но щом ти доставя удоволствие :? Гоу Он !
Rumen Iankov - специалист
POCEH написа:
100% чист късмет
в моята баня на оглед идваха всякакви .... голяма броика и все прехвалени ..
едните идваха на оглед и да напавим "пазарлъка", но бяха забравили да си вземат измервателните уреди като: ролетка, нивелир, отвес...
единия ме пита: "Стените прави ли са?" .... :?
другия ми казва : аз работя на следните цени и се започва..
ако плочките са по дебели цената е 18 лв/м2, ако плочките са тънки цената е 19 лв/м2,
ако плочките са до 33х33 см цената е според горните описания,
ако плочките са над 33х33 см цената е + 2лв.м2
същия индивид ми каза, че лаисни на ъглите не поставя и ако искам да си намеря кои да ми ги направи ... :?
също ми каза да си намеря маистор за пода за ВиК инсталацията .. аз попитах: не е ли по добре сам да си го направи за да няма после ама то е криво защото основата ми е крива ... :?
най сетне като ме притисна времето си намерих един които лепи на 18лв/м2 и се оказа че плочките били проблемни :lol:
така че най-добре си ги налепете сами за да няма на кого да се ядосвате
също така си правих сам окачения таван след 2 посещения на друг МайстоР ... снимки мога да приложа
В края мога да кажа Повече майстор в моята къща Н Е !!! :idea:
Така както го описваш тогава човек трябва да влезе с къртача в банята и като събори всичко тогава да почне да мери,колко мазилка трябва да се прави,колко замазка и т.н.Обикновено един майстор като влезе в една баня спокойно може да прецени какво ще е естеството на работа в тази баня.И евентуално при съгласие от страна на клиента за заплащането на това,което иска да се направи в тази баня може да се направят по прецизни замервания. :)
sasooooooooo - "специалист"
POCEH написа:
В края мога да кажа Повече майстор в моята къща Н Е !!! :idea:
:laola: :2thumbs:
chapara - майстор
Голямото надлъгване е тази необятна тема :lol: :lol: :lol: :roll:
Теди - специалист
Малко по различен поглед в/у въпроса на авторката ще предложа. Освен да е препоръчан да е от града, а не пришълец, видимо да е интелигентен човека и в никакъв случай опушен с по тъмна боя.
te_dda - специалист
мерси на всички за съветите :) :) , аз обаче също съм на мнение,че колкото и да се стараеш при избора, докато не видиш готовото изделие другото е само една надежда,че ще стане добре, т.е и аз смятам,че се касае за голям процент късмет :roll: :)
Йорданов2 - специалист
ЧНГ!
Всичко е повече до късмет, отколкото до препоръки или сгляда на обекти.
Имам предвид следното:
1. Правя цяла баня, според мен мн. добра. Почвам монтаж на аксесоари. Две стенни плочки кънтят. Свалям ги почти цели с лепилото по тях,но и с грунда за бетон също... Изводите са: или в панелката е било замазнено вповече, или местото е било влажно при грундирането, някоя белина ли е останала по стената... Не знам, случва се, оправих го.
2. Идва на един обект един субект... Ще лепи италиянски керамични плочи 50х50. Но обяснява на собственика, че една руска мутра не ще да му връща инструментите, та затова като предплата да си купи нови. Отиват в Практикер, връщат се. Купено му е всичко, което е посочил (не казал, понеже не говореше много български...). В това число китайска ламаринена сглобка за "рязане" на плочки до 20 см...
Имам и други примери за мои и чужди гафове, затова мисля, че трябва майстор, но и късмет!

Късмет през 2010 г!
molosy - специалист
Теди написа:
POCEH написа:
в моята баня на оглед идваха всякакви .... голяма броика и все прехвалени ...
Ти си е*ати каръка или...голям мръкялник :lol:
Kaкво според теб е длъжен да направи ?!?
Да плати авансово на поредния некадърник да се пробва ли ?!?
  • 1
  • 2

Тема "как да изберем майстора?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: