Всички въпроси за вилата.
Neno Er - специалист
Това е моето творение.
Ако на някой му е интересно да пита.

Прикачен файл

BNOM9IbOkJ.jpg
BNOM9IbOkJ.jpg (56.28 KиБ) Видяна 9311 пъти

Прикачен файл

NC0wI13Hsi.jpg
NC0wI13Hsi.jpg (59.73 KиБ) Видяна 9311 пъти
Neno Er - специалист
Снимките са от вчера 01.01. 2010г.
toon4o - помощник
sensi написа:
нещо не се справих със снимката
Наистина е много красиво и лесно за изработка.От стария кладенец ми остана желязно "съоръжение", което мислих да го обработя с пясъкоструйка и да го боядисам с боя имитация на патина.От миналата есен съм започнал реконструкция на кладенеца и съм стигнал до тук http://toon4o.snimka.bg/architecture/kl ... 0.17304762 и мисля че много ще е подходящ горецитирания чекрък.
Следващото изречение може да не е по темата , за което моля да бъда извинен ,но на снимката се вижда и метална пътна врата ,която ще подменям това лято , та рекох да помоля за снимки.
Благодаря предварително и продължавам да се ровя из форума по моя въпрос.
Neno Er - специалист
Тончо,
Извинявай, че качих снимката ти, но много са близки по конструкция нашите произведения. :-D

Изображение
toon4o - помощник
Дядо Нено, кладенеца го правя с много мерак и като е готов напълно ще разчитам на теб да качиш всички снимки.Тогава ще пусна цял репортаж с обяснения и снимки.
Като го довърша. подхващам вратата и оградата. :prost: :prost:
filmatoplo - майстор
Как се казваше това дето се навива на него въжето - да не звъня на баба . :wink:
peter_m - специалист
filmatoplo написа:
Как се казваше това дето се навива на него въжето - да не звъня на баба . :wink:
Макара ? Или е някакво по-старо име ?
filmatoplo - майстор
Баба му казва -рудан , ама едва ли някой така му вика от вас. :wink:
inspo - майстор
Филма, баба ти да не е служила при морските :-D . Шегичка .
Рудан е устройството което прибира котвата на кораба . Явно се ползва и за кладенеца, действието е идентично.
filmatoplo - майстор
Да ,тя е капитан -втори ранг , старши спасител скутерист.Има кетап и за -моторист на кораб , радист -телеграфист -радиорелейчик, радиометрист -планшетист, има 1100 вахти за 3 години. :wink: шега разбирасе.

Тема "Съоръжения за кладенец" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: