• 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
svetliopi44 - Чирак...
te_dda написа:
.да тикажа и на мен ми се ще по-евтиното( МДФ-а) да се окаже по-практичното,ама опитът досега ми е показвал все обратното...

Много се извинявам ,но импрегниран МДФ и боядисан и лакиран качествено няма да му стане нищо ,...освен ако не го киснеш в легена ... :) Имам такъв вече на 7 години и единствено при извивките леко се е напукал по фалцовете , но затова съм си виновен аз ... понеже не послушах майстора когато ми обясняваше че за извивката не може да използва импрегниран( за извивки и дъги се използва обикновен по-тънък ) ... :)
te_dda - специалист
е ,а те като са наредени като аптекарски шишета 30 модела един до друг в магазина, които ми излеждат по един и същи наччин, аз как по-точно да разбера кой МДФ е добре импрегниран и лакиран?? знаеш,че с питане в магазина не става - първо малко продавачи разбират изобщо какво продават, второ - всееки гледа да си направи оборота и да ти го набута, особено когато види,че не разбираш...; :x :?
POCEH - помощник
Не, е нещо, но запитаите се как звучи влагоустоичив МДФ :shock: ... ми в банята няма Влага, там си има ВОДА.. поне аз се къпя с вода а не с пара или влага, също така и мия с вода а не с влага ... пълен.. Тшак
ми направете си и посудата за баня от влагоустоичив МДФ :-D :lol: :-D
Последна промяна от POCEH на чет дек 31, 2009 1:19 pm, променено общо 1 път.
svetliopi44 - Чирак...
POCEH написа:
Не, е нещо, но запитаите се как звучи вгоустоичив МДФ :shock: ... ми в банята няма Влага, там си има ВОДА.. поне аз се къпя с вода а не с пара или влага, също така и мия с вода а не с влага ... пълен.. Тшак
ми направете си и посудата за баня от влагоустоичив МДФ :-D :lol: :-D

:) РОСЕН вгоустоичив (такава дума няма )... :) посуда има в кухнята , в банята се слагат аксесоари ... а и я виж тоя шкаф на 7 години ... да ти кажа и ние се къпем с вода (паро-струйка още не съм си купил)
:)

Хайде весело посрещане на Новата Година ...

Прикачен файл

DSC00198.JPG
DSC00198.JPG (42.23 KиБ) Видяна 4469 пъти
POCEH - помощник
честита нова 2010 година
като се замисля ... във всеки форум трябва да има по няколко броя умници, които като няма какво да кажат, се заяждат за правопис, пунктоатиця и знам ли още за какво .. хора не издребнявайте !!!
идеята е не да се дъвчем за думата или да се заяждаме за това, че някой има малко по различно мнение..., а това че някои ти плаща да рекламираш дадено изделие .... продажници :)
te_dda - специалист
а това че някои ти плаща да рекламираш дадено изделие .... продажници Smile
интересно, но мнението на skartalov ми прозвуча точно така и на мен. :) точно по този повод зададох и въпросите си.....аз лично също не намирам логика ПВС шкафовете да са на доста по-висока цена, а ко бяха грозни и китайски и не вършеха работа....ама все пак не пренебрегвам факта,че досега нямам опит с нито един от двата вида, но това не ми пречи да искам да нямам лош опит с някой от тях... :?
POCEH - помощник
да си виждала раздут леген ???
а да си виждала надут паркет .... или как се закисва бъчва .... ами с вода му е маиката ,... ако работника дето грундира/боядисва не му е било до боядисване или грундиране ... и се е поосра* и си е оставил ръчичките... и водичката влезе през някоя дупчица в контакт с влагоустоичивия МДФ какво ли цвете ще излезе от тая градинка
знам само 4е 6те е скъпо нали ?
преди не се изказах за задължаващата шарка/щампа в/у изложените шкафове за баня
ами ..... хора .... стига
не може ли някои да измисли нещо изчистено и семпло да на не се чудим с какво да го комбинираме в последствие
skartalov - специалист
Стига сте се дъвкали!
Айде за много години! ;-)

ПВЦ шкафчетата се правят много по- лесно!
Там всичко е залепено с лепило, ползват се тънки пластмаси за да се имитира обем и т.н.
При МДФ-а всичко е яко и масивно, плоскостите са разглобяеми, защото са захванати с мебелни сглобки. Един вид може да си го разглобите шкафа на отделни дъски и да си го сглобите сами вкъщи :-)

Проверете сами в някой магазин вдигнете един шкаф от ПВЦ и МДФ и ще усетите разликата!

Просто като конструкция не ме кефи ПВЦ-то.

Но ако някой държи, мога да му изработя и от ПВЦ!

Шкафчета правя по- скоро за удоволствие,това не ми е основен бизнес!

Пииииййс!
te_dda - специалист
скарлатов, мерси, и на теб !,
рОсене, не знам защо точно къммен се обръщаш, след като моето мнение е като твоето, или не си допрочел, или грешиш родовете при изразяването ! Което и да е от двете, няма значение, мир, както каза човека :) :lol:
POCEH - помощник
просто дадох някои примери :) :lol:
знам че и двамата подкрепяме тази идея исках и някои друг да разбере какво се има в предвид :)
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

Тема "Шкафчета за баня! Мнения?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: