Изпратете снимка на всички ваши стандартни и нестандартни решения.
сакъзче - специалист
ЗДРАВЕЙТЕ И ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ НА ВСИЧКИ КОЛЕГИ- МАЙСТОРИ!
Много ми се иска да си направя подобна композиция в моята битова стая, бихте ли ми дали повече такива идеи ако сте виждали или имате защото много ми допадат а и предполагам, че много хора ще поискат и те да оживят по този начин механите си?
http://hotel.florimont.bg/resize_image/ ... -004-2.jpg
minkov_1 - напреднал
Виж картинката е супер,и аз мисля по въпроса да направя това в еди навес,но за жалост не съм човек на искуството,а само на местрията
Стефан - майстор
Идеята от снимката подхожда повече на заведение. Но не и за собствено жилище.
konak4iev - специалист
айде аман от специалисти нали на човека му харесва що трябва да му убиеш мерака на мен ми харесва и мам дърводелска работилница и ще се радвам да му помогна
goran2 - специалист
Човека го е представил във форум тук се изказват и отрицателни мнения не само положителни.Това,че си дърводелец и искаш да му помогнеш не означава,че ще го направиш без пари!А когато е срещу пари се казва услуга или дейност или както и да е а не помощ!Моето мнение се покрива с това на Стефан този интериор е за заведение за механа не е удачно.Разбира се човека сам ще си прецени кое му харесва и кое не,но когато има коректив винаги е по-добре.Тук не става въпрос някой да налага неговото мнение а само да изложи своето виждане а питащия сам ще прецени.
konak4iev - специалист
не исках да се заяждам и се извинявам ама човека търси други идеи лошо няма да си дадеш мнението но нека не започваме винаги с не става нали все пак той си го харесва и да се опитаме да му помогнем а за пари никъде не съм писъл че ще му взема пари да съм си рекламирал фирмата някъде из форума аз доколкото разбирам това е смисъла на този форум да започнеш нещо и когато видиш зор някой дати помогне иначе за кво киснем тук отиваш някъде фирми бол плащаш и забравяш
konak4iev - специалист
извинявам се още веднъж като се замисля май не е лошо и да да има различно мнение не се обиждайте много мие гот като си напрявя нещто сам и за доста идеи сам ползвал форума ама много ме е яд когато почнат да разправят не става така не става иначе малко нервно реагирах айде че гообърнахме на искренно и лично
Последна промяна от konak4iev на нед яну 03, 2010 5:26 pm, променено общо 1 път.
goran2 - специалист
Аз така го разбирам обясни ми как ще му помогнеш на човека?Като си написал,че имаш работилница?Аз също не се заяждам :)
konak4iev - специалист
ами да си купи материалите и изработката на дървената част е от мен като гледам дървенията не е много работа и бих могъл да я направя без пари иначе на кои не му трябват кинти бих се радвал да помогна на всеки според моите възможности някъде из форума една женаискаше да си прави струг и предложих да и покажа някои чалъми в дървоструговането това нали пак е вид помощ
здравеите на всички.нов сам в форума и незнам дали тук трябва да пиша искам да си направя механа в нас някои ако има сникки и идеи моля да ми прати и да ми пише. :?

Тема "3D интериор за механа" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: