Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
microamp - специалист
Здравейте
Съжалявам, че зараждам отново темата, но и аз имам същият проблем (като включа бойлера и след малко без значение темп. на водата клапана си протича), но не разбрах от темата - това за притеснение ли е и ли ... нека си капе
lenko71 - специалист
Не е проблем. По- добре да капе - така поне си сигурен, че клапана работи.
microamp - специалист
Както знаете повечето бойлери са свързани с гъвкави връзки и това е единственото което ме притеснява, дали няма да се пукнат от по-високото налягане
Милен - майстор
Следващия път като ти прокапят си ги смени с тръби с алуминиева вложка за парно и забравяш за тях.
сола 180 - специалист
Милен написа:
Следващия път като ти прокапят си ги смени с тръби с алуминиева вложка за парно и забравяш за тях.
Никой да не прави подобна грозотия.Миленски къде го учи това бе?
sasooooooooo - "специалист"
Милен написа:
Съгласен съм с Милен. В банята ми точно така съм направил. Профилирал съм добре тези тръби и уверявам те, че е 100 пъти по-красиво от колкото висящите грозни меки връзки :!:
сола 180 - специалист
Я пусни една снимка Саше.Само не се оправдавай.И нали знаеш за ква тръба става въпрос? За парнаджийска ,а не ППР с ал. вложка.
G.M. - напреднал
Нормално е да капе ,ако налягането на системата е високо.На вилата е ниско 2-3 атм. и никога не е капал.У дома е 5-6 и след 20 до25 мин. започва.Просто спазвайте инструкцийте за безопастност.
Успех.

Провери входа и изхода.
sasooooooooo - "специалист"
сола 180 написа:
Я пусни една снимка Саше.Само не се оправдавай.И нали знаеш за ква тръба става въпрос? За парнаджийска ,а не ППР с ал. вложка.
Ето за какво говорех. Считам, че не е нужно да режа тръбата за да доказвам, че е с алуминиева вложка :wink:

Прикачен файл

pic 003_resize.jpg
pic 003_resize.jpg (74.47 KиБ) Видяна 5216 пъти

Прикачен файл

pic 002_resize.jpg
pic 002_resize.jpg (81 KиБ) Видяна 5216 пъти
сола 180 - специалист
Няма нужда нищо да режеш.
Такава "красота" не бях виждал досега :lol: :lol: :lol: .

Е, ако на няой му харесва да си скача така бойлера :lol: :lol: :lol: :lol:

Тема "Въпрос за бойлер" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: