Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
fbr - майстор
Харесването е субективно понятие. Аз не харесвам русите, но има приказка "Русо гладно няма" .
sasooooooooo - "специалист"
сола 180 написа:
Няма нужда нищо да режеш.
Такава "красота" не бях виждал досега :lol: :lol: :lol: .

Е, ако на няой му харесва да си скача така бойлера :lol: :lol: :lol: :lol:
Що не покажеш как би изглеждало с меки връзки?
Имаш ли въображение?
сола 180 - специалист
Мииииии нямам само това ми дойде на ум.Връзките са италиянски и много надеждни.Слагал съм такива преди 4г. и не са мръднали.
Последна промяна от сола 180 на нед яну 03, 2010 9:05 pm, променено общо 1 път.
sasooooooooo - "специалист"
Добре де, виж моите изводи, разклонения и разстояния. Все още ли би ти изглеждало добре, ако е с меки връзки?
сола 180 - специалист
Не естествено ама тея неща се мислят предварително.
Нищо, не съм искал да споря или да ти обиждам банята и теб.
Милен - майстор
Доста по добре е така както е на снимката отколкото ако бе с меки връзки :) Да не говорим че е по надеждно.
bigshop - специалист
Милен написа:
Доста по добре е така както е на снимката отколкото ако бе с меки връзки :) Да не говорим че е по надеждно.
Това сигурно ли е? Някакви факти? Освен за парно, те стават ли за водопровод? Издържат ли на пулсации в налягането, кавитацийки, хидравлични ударчета и други подобни? Вложката издържа ли на уморните натоварвания?
Ако отговорът на всичко е "да", тогава няма да има проблеми.
Милен - майстор
А някоя менте мека връзка ще издържи ли на тия хидро гадости.

Като се съмняваш може да си свържиш бойлера и с безшевни котелни тръби и заварявай дебело на снадките :lol: Със сигурност ще са по здрави от водосъдържателя му :lol:
rulom - модератор
сола 180, не искам да споря за красотата на гъвкавите връзки, ама не си виждал наводнен апартамент след прегорели гъвкави връзки :x
Нулата на апартамента е слаба и бойлера си е взимал нула от водопровода....връзката беше стопена все едно с горелка :shock:
Другия вариант който правя точно заради клиенти които си харесват гъвкавите връзки е да сложа 10 мм² многожилен кабел със скоби на тръбата на бойлера и на водопровода.......съгласи се, че и това е грозно :wink: .....ама остави наводняването, спасява и човешки живот :wink:
svetliopi44 - Чирак...
:2thumbs:

Прикачен файл

DSC00049.jpg
DSC00049.jpg (24.15 KиБ) Видяна 3055 пъти

Тема "Въпрос за бойлер" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: